Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Sjöbo, Blentarp
Dovhjortsvägen 11
4 200 000 kr utgångspris
Boarea: 119 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 75 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 1064 m2
Rum: 4
 

Bli först att flytta in !

Vill du bo ute på den skånska landsbygden med det böljande landskapet in på knuten men ändå ha nära till grannar är detta ett perfekt läge för dig. I populära Blentarp ligger denna nybyggda familjevilla om hela 119 kvm som med inredd övervåning blir hela 195 kvm. Garage såklart ! och plan stor tomt som är grovplanerad. Två sovrum och ett öppet rymligt vardagsrum med angränsande matsal samt badrum - Du blir först att flytta in! Vad mer kan önskas? Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Partner & Jur kand Ann-Charlotte Ljungström
0734-40 21 89 ac.ljungstrom@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Villa Lekeryd är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller. Stående panel med liggande detaljer och svart tak. Insidan bjuder på en riktigt bra planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv. Huset levereras med oinredd övervåning så när du flyttar in är boytan 119 kvm med 4 rum och kök. När du sedan väljer att inreda övervåningen utökas boytan till hela 195 kvm – och du kan få upp till 10 rum och kök.
När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri sikt ut mot trädgården utanför. Vi smiter först in i köket, ett ljust och trivsamt sådant med bra arbetsytor. Här finns också utgång till en eventuell framtida uteplats.
Det lyxiga köket från Vedum ligger helt öppet mot matplatsen och det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och rymmer såväl matbord som soffgrupp utan problem. I andra änden av huset hittar du två rymliga sovrum liksom husets tvättstuga – med praktisk groventré – och ditt nya, fräscha badrum.
Helkaklat badrum med komfortgolvvärme och inredning från Vedum och en stilren duschhörna.
Praktisk groventré som även innehåller tvättstuga.

Kök:

Kök från Vedum med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, inbyggd ugn och mikro i hög skåp, integrerad diskmaskin, vita vitvaror och matchande frihängande fläkt. Alla vitvaror kommer från Bosch, 2022.

Badrum:

Helkaklat badrum med komfortgolvvärme och inredning från Vedum och en stilren duschhörna.

Groventré/tvättstuga:

Rymlig tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter. Köksbänk, tvättställ med ho och överskåp. Ljus våtrumsmatta och vitmålade väggar. I tvättstugan finns både tvättmaskin och torktumlare från Bosch 2022. Utgång till sidan av huset där garaget ligger.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.