Objektet är sålt.
Slutpris: 10 000 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Sjöbo, Blentarp
Gamla Lundavägen 2207
Boarea: 466 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 8.06 hektar
Rum: 14
 

Kringbyggd gård med mangårdsbyggnad i två plan, stall, ridhus, maskinhall.....

Välkommen till denna proffsiga hästgård med hela 8 Ha i vacker skånsk miljö med böljande landskap och anor som gammal Gästgivaregård! Här kombineras ett lantligt fint läge med närhet till allmän service med affär och skola samt även busskommunikationer i direkt anslutning till gården. Ett charmigt boningshus om ca 193 kvm med äldre stil bevarad beläget i kringbyggd gård med kullersten. Här finns även två enheter/lägenheter som finns i nyinredd byggnad med modern standard om totalt 250 kvm, 150+100 kvm per enhet. Hela gården är väl centrerad och har vackra murade stallängor i modernt skick med 25 rejäla boxar. Två sadelkammare, täckes- och foder kammare. Direktaccess till vackert luftigt ridhus 50 x 24 kvm, med underlag av klenflis. Hagar i anslutning till stall.
Stor utomhusridbana i högt läge med vacker utsikt över nejden! Ridbanan har dränerats och därefter har fyllts på med mackadam, grus och stenmjöl.
Hela anläggningen är kopplad till en ny jordvärmeanläggning med CTC värmepump, 1,4 km lång slinga. Maskinhall om ca 1050 kvm. Delvis betong och delvis hårdgjord. En del inbyggd till verkstad. Portar åt båda håll. Nuvarande ägare fakturerar ca 600 000 kr per år. Godkänd som Säker Gård.

Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Partner & Jur kand Ann-Charlotte Ljungström
0734-40 21 89 ac.ljungstrom@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.