Objektet är sålt.
Slutpris: 4 300 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Staffanstorp, Bergströmshusen
Bergströms väg 1
Boarea: 105 m2
Biarea: 62 m2
Tomtarea: 838 m2
Rum: 4
 

En hög och charmerande 40-tals villa med enbart två tidigare ägare.

Denna vackra 40-tals villa är belägen precis utanför Lunds gräns i det populära området, som kallas Bergströmshusen, vilket tillhör Staffanstorp. På den stora fastigheten, om cirka 850 kvadratmeter, finns utöver en vacker huvudbyggnad, även ett garage och en liten isolerad stuga med elektricitet. Den fina fasaden har renoverats under år 2004 och pelletspanna har installerats under år 2006. En trevlig braskamin, som ytterligare förhöjer den redan trevliga känslan som bostaden förmedlar, installerades och godkändes år 2007 och har fått sin plats i bostaden vardagsrum.
Källarplanet, som bland annat bjuder på ett rymligt badrum från år 2010, har också praktiska ytor som tvättstuga, matkällare och ett ytterligare förråd. Man förstår varför detta hus enbart har haft två tidigare ägare, sedan det upprättades för omkring 80 år sedan.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Mose Karlsson
0734-42 72 30 mose.karlsson@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.