Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Svedala, Bara
Sigvard Grubbes gata 16
Boarea: 125 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 25 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 558 m2
Rum: 5
 

Rymlig suterrängvilla med uteplats och trädgård!

Med ett fantastiskt läge i ständigt växande Bara presenterar vi denna härliga och välplanerade suterrängvilla. Med meriter såsom barnvänligt villaområde, goda pendlingsmöjligheter och nära till natur blir läget svårslaget - exempelvis är välkända bokskogen som är på promenadavstånd och Torups slott perfekt för utflykter med familj och nära och kära!
Villan har enhetligt vita släta väggar, golv pryds av bland annat trestavig ekparkett, laminat och klinker i de olika rummen. Med välplanerade fönsterpartier ges ett bra ljusinsläpp samt gör rummen behagliga att vistas i.
Villan i sig erbjuder generösa kvadrat, bra planlösning och flertalet rum - varav fyra i nuläget är sovrum men kan med fördel nyttjas som exempelvis arbetsrum, gästrum eller liknande istället. Med rymligt kök och två badrum är risken också liten att det blir tidiga stressiga morgnar för den större familjen.
Med imponerande grönska i trädgård, två uteplatser och dessutom en mysig balkong, utöver de rymliga ytorna inomhus, fastnar man lätt för denna fantastiska villa och alla dess möjligheter. Detta vill ni definitivt inte missa. Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Sandra Irming
0761-70 20 40 sandra.irming@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.