Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Svedala, Bara
Utsiktsgatan 44
8 500 000 kr som utgångspris
Boarea: 180 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 755 m2
Rum: 6
 

Tillfälle! På hörntomt finns nu en fantastisk sutterängvilla till försäljning.

Låt er inspireras av detta spännande stenhus! En suterrängvilla i vit puts byggd 2020 med väl genomtänkta funktioner och detaljer. Ett modernt boende som på entréplan erbjuder ett generöst sällskapsrum med underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier fån Elitfönster, balkong och rymligt Ballingslövkök i modern inredning med integrerade vitvaror och stor köksö för socialt umgänge. Här ryms även ett sovrum och helkaklat badrum med dusch. En trappa ner finner vi ett allrum perfekt för TV-soffan, tre härliga sovrum i bra storlek och ett helkaklat badrum med badkar. Allt i bästa skick, med genomgående parkettgolv och vita väggar vilket gör boendet modernt och stilrent. Ett barnvänligt kvarter och goda pendlingsmöjligheter till hela Öresund. Med andra ord är detta ett riktigt drömhus med alla bekvämligheter som tänkas kan. Välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Sandra Irming
0761-70 20 40 sandra.irming@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Redan här möts vi av husets varma atmosfär. Huvudentrén är inbjudande med klinker på golvet och avhängningsmöjligheter i den stora garderoben med skjutdörrar i diskret vitt.

Vardagsrum:

Fantastiskt sällskapsrum med plats för trevliga sociala sammankomster i såväl soffgrupp som vid matbord. Stora fönsterpartier i två väderstreck gör att rummet känns ljust och härligt, när mörkret fallit tänder man de diskret infällda spotlightsen för stämningsfull belysning. På golvet ligger snyggt parkettgolv och väggarna är vita. Härifrån når du balkongen som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Balkongen är generös med god plats för allehanda möblering, här slår vi oss gärna ner och njuter av varma sommardagar!

Kök:

I öppen planlösning med vardagsrummet finns detta vackra kök med vit inredning från Ballingslöv, stora bra arbetsytor i grå sten och med alla moderniteter som man behöver. Även här åtnjuts parkettgolv, vita väggar och infällda spotlights i taket. Den maskinella utrustningen består av exklusiv spishäll med inbyggd fläkt (kolfilter), inbyggd mikro, ugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys.

Sovrum:

Väl tilltaget sovrum med vita väggar och parkettgolv. Här inryms med lätthet både säng och skrivbord om man så önskar. Sovrummet går alldeles utmärkt att även använda som kontor/gästrum. Ljusinsläpp från två väderstreck.

Badrum:

Helkaklat badrum med stilrent grått klinkergolv, tre vita väggar och en vägg i grått som matchar golvet. Badrummet erbjuder många snygga detaljer såsom svarta blandare både vid handfat och dusch samt infälld belysning vid den runda spegeln över handfatet. Extra lyxig känsla får man av takduschen och en varm handduk från handdukstorken. Badrummet är även utrustat med handfat med kommod och toalett.

Allrum:

En trappa ner finner vi ett allrum där man med enkelhet får plats med soffhörna och övrigt möblemang efter önskemål. De stora fönsterpartierna och terrassdörren i glas gör att rummet blir ljust och upplevs större. Vita väggar och parkettgolv.

Sovrum:

Bostadens största sovrum är generöst och innehar vackert parkettgolv, vita väggar och utrymme för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Här erbjuds ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

Sovrum:

Rymligt sovrum med vita väggar, parkettgolv och utrymme för allehanda möblemang. Underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och en stor klädkammare.

Sovrum:

Det perfekta barnrummet erbjuder vita väggar och parkettgolv. Enhetlig storlek såsom sovrummet ovan. Även här en stor klädkammare.

Badrum:

Även på detta plan erbjuds ännu ett snyggt inrett helkaklat badrum med grått klinker och grå kakel på väggarna. Här finns badkar med takdusch, handdukstork, handfat med kommod och spegel med belysning.

Tvättrum:

Rymligt stilrent tvättrum med grått klinkergolv och vita väggar. Här erbjuds tvättmaskin, torktumlare, tvättställ och flertal skåp för förvaring.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

Suterrängvilla

Byggnadsår:

2020

Grundläggning:

Platta på mark

Grundmur:

Lättbetong

Stomme:

Betong

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas Elit

Bjälklag:

Trä

Tak:

Papp/plåt

Uppvärmning:

Vattenburen golvvärme

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.

Säljaren informerar om att det är förberett för fiberanslutning.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 45 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 88 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-05-13

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Elkostnad:

27 195 kr/år

VA:

7 115 kr/år

Renhållning:

2 195 kr/år

Total driftkostnad:

36 505 kr/år

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Skammarp 4:23

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Svedala Skammarp GA:1 ändamål: Kvartersanläggning

Planbestämmelser:

Detaljplan

Tomtarea:

755 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Härlig trädgård med stora gräsytor. Här finns alla möjligheter att utforma den utemiljön man själv vill ha. Uteplats i söderläge och dessutom finns rymlig uppställningsplats för bilar på husets framsida.

Pantbrev:

Totalt antal: 2 st
Total summa: 4 692 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 933 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

969 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

2020

Taxeringsvärde:

2 964 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Den nuvarande tätorten Bara är en relativt ung by som började byggas söder om kyrkan 1964 invid de hus och gårdar som tidigare utgjorde byn Värby. Den ursprungliga byn Bara raderades nämligen ut helt under enskiftet 1814-1815. Bara kyrka ligger norr om tätorten tillsammans med den gamla prästgården. Bara var en egen kommun fram till 1977 då den gick upp i Svedala kommun. Idag är Bara en mycket populär och expansiv tätort dit många barnfamiljer söker sig. De barnvänliga villakvarteren i kombination med närheten till naturen och de goda pendlingsmöjligheterna till hela Öresundsregionen lockar.

Skånetrafiken har en busslinje som trafikerar Klågerup-Bara-Malmö, där ett flertal hållplatser finns i byn och bussarna går för det mesta var 20-30:e minut och oftare i rusningstider. Den går även sena kvällar och helger. I grannbyn Klågerup finns även ett privatägt taxibolag Taxipilen med utmärkt service.

I Bara finns ett centrum med livsmedelsaffär, pizzeria/krog, frisör, bibliotek, tandvård, vårdcentral och barnavårdscentral. Hela centrum är under ombyggnad och ingår i projektet "Nya Bara". Kortfattat består detta av satsningar på bostäder, en helt ny stadsbild, kommersiella lokaler, servicefunktioner och ny infrastruktur. Barabadet är ett populärt utomhusbad om somrarna.

Bara har två grundskolor, Baraskolan F-3 och Spångholmsskolan 4-9 och en handfull kommunala förskolor.

Torup och Bokskogen är ett unikt rekreationsområde, som ligger på promenadavstånd från Bara. Här kan du uppleva kultur och natur på samma gång. Här hittar du motionsspår, promenadstigar och ridvägar. Även en populär skogslekplats och ett utegym finns. Torups slott och dess vackra trädgård erbjuder guidade rundvandringar. Söder om byn driver företaget PGA Sweden National två 18-håls golfbanor och ett hotell. Den 12 juni 2009 invigdes den första banan av Annika Sörenstam. Det finns fortsatt stora planer för Baras framtid, bl.a. planerar Svensk galopp att flytta sin galoppverksamhet från Jägersro i Malmö till området vid PGA Sweden National söder om Bara. Det handlar om en ny tävlings- och träningsanläggning och tillhörande stallar och hagar med plats för uppåt 300 hästar. Dessutom finns planer på ett hotell, ett konferenscenter och hundratals nya bostäder i området.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.