Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Svedala, Bara
Bara byväg 25-5
Boarea: 128 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 40 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1815 m2
Rum: 6
 

Karaktärsfull korsvirkesvilla anno 1812 med vacker utomhusmiljö och pool!

Där böljande solgula rapsfält svajar i vinden presenterar vi med glädje denna fantastiska korsvirkesvilla, där gammalt möter nytt i en unik atmosfär av ljus och rymd. Uppförd 1812 stoltserar detta hem med utsökta och karaktärsskapande detaljer såsom gammaldags kamin och vedspis, rustika tegelgolv samt smyckande fönsterpartier.
Planlösningen är genomtänkt och bjuder bland annat på tre utmärkta sovrum, två stilsäkert helkaklade badrum, varav ett med integrerad klädvårdsavdelning. Vidare erbjuds oemotståndliga sällskapsytor och platsbyggd köksinteriör.
Trädgården gör förstås heller ingen besviken, utan lockar med generösa gräsytor och varierad vacker växtlighet som ramas in av lummiga häckar och staket som samspelar med härlig pool och charmerande pergola. Villan ligger på bekvämt avstånd till Malmös breda utbud av butiker, restauranger och caféer. En liten pärla på landet men ändå så nära till så mycket...

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Sandra Irming
0761-70 20 40 sandra.irming@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.