Objektet är sålt.
Slutpris: 3 800 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Åstorp, Centralt
Köpmansgatan 20
Boarea: 220 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 150 m2
areakälla: säljarens information
Tomtarea: 757 m2
Rum: 7
 

Sekelskiftesdröm i underbar fastighet anno 1916!

Hjärtligt välkomna till byns kanske charmigaste hus, ett boende som erbjuder alla de sekelskiftesdetaljer man drömmer om. Strax intill de underbara miljöerna kring Tingvalla, Wrams Gunnarstorp och natursköna Söderåsen ligger Falken 3, ett arkitektritat stenhus utformat av arkitekt Assarsson.

Fastigheten har med varsam hand renoverats såväl invändigt som utvändigt och erbjuder ett socialt plan med tre sällskapsrum och ett underbart kök, en genomgående charmig ovanvåning med fyra sovrum och ett läckert badrum. Det dränerade källarplanet väntar på nästa ägares varma hand att utveckla. Fastighetens vindsvåning nås via en tidsenlig trätrappa från ovanvåningens bortre del. Låt kreativiteten flöda fritt för dig som vill utveckla huset ytterligare. En gästavdelning, tonårsavdelning eller kanske en biosalong?

Nuvarande ägare har stått för flertalet tunga renoveringar och investeringar i fastigheten. Här kan du i många år bo, njuta och trivas. Välkommen att boka din privata visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Carl Brangmo
0737-45 37 04 carl.brangmo@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.