Objektet är sålt.
Slutpris: 2 000 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Åstorp, Åstorp
Linnégatan 13
Boarea: 110 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 135 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 900 m2
Rum: 6
 

Oändliga möjligheter!

Varmt välkomna till detta härliga och höga läge strax utanför byn med slående utsikt och fina förutsättningar att skapa ert drömboende!

Huset har varit i samma familjs ägo sedan byggåret, nu är det dags för nästa generation att ta vid och uppdatera. Här kan du efter egna önskemål och visioner bygga om och renovera till familjs önskemål. Stomme och grund är solitt och väl omhändertaget och välskött under alla år. Planlösningen kan med fördel göras om och moderniseras. Trädgården är stor och lummig med idealiskt solläge och en fantastisk vy åt söder och väster. Här erbjuds utrymme för avkoppling och lek, perfekt för familjer eller trädgårdsentusiaster.

Läget är fantastiskt med närhet till natur och rekreation, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll.

Tveka inte att boka en privat visning och upptäck potentialen i denna underbara fastighet!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Carl Brangmo
0737-45 37 04 carl.brangmo@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.