Objektet är sålt.
Slutpris: 5 495 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Landskrona, Asmundtorp
Tågarpsvägen 58
Boarea: 260 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 88 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 5921 m2
Rum: 8
 

Avstyckad gård med stall, högkvalitativa attribut och rejäla ytor såväl inne som ute.

På härligt lantligt läge har vi nu nöjet att presentera denna avstyckade gård med fin charm och rejäla ytor. Tomten inrymmer ett rejält magasin som bl a inrymmer ett stall med utrustning för fem boxar. I anslutning till stallbyggnaden finns gödselplatta och möjlighet till hage finns på tomten.
Invändigt erbjuder bostaden ordentliga ytor fördelat på bl a två allrum, fem sovrum och stort kök med matplats för både familj och festlighet. Lyxigt nyrenoverad spa-avdelning med direktutgång till altanen i solsäkert läge som även bjuder på spabad. Det rejäla uterummet i vinkel binder samman inner- och yttermiljön på bästa sätt.

Utvändigt stoltserar fastigheten med fantastisk utemiljö med trädgård i solsäkert läge. Den stora tomten inrymmer en fin innergård med tre entréer samt ett dubbelgarage med direktingång till huset.

Fastigheten ligger mycket bra belägen för pendling och exempelvis nås Landskrona på ca tio minuter och Lund samt Helsingborg på knappa halvtimmen.

Snabbt tillträde för den köpare som önskar.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Delägare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.