Burlöv, Arlöv
Tågarpsvägen 7
8 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 210 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 33 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 709 m2
Rum: 8
 

Tilltalande poolvilla med attraktiv interiör i familjevänligt läge!

Välkomna till denna spektakulära poolvilla som höjer sig över mängden! Här har det med stor finess och fingertoppskänsla skapats ett riktigt drömhem i exklusiva material och genomtänkta kulörer som tilltalar även den mest kräsne.
Invändigt är det lätt att trivas med inbjudande sällskapsytor i en öppen rundgående planlösning med en centralt placerad braskamin av vackraste slag. Generöst ljusinsläpp kommer från flertalet genomgående fönster som inger en känsla av fantastisk rymd. Addera därtill ett generöst kök med tilltalande inredning och kvalitativa materialval, upp till fem fina sovrum, två helkaklade badrumsmiljöer samt separat grovkök med tvättfaciliteter.
Läget är bekvämt med insynsskyddad trädgård med trädäck som erbjuder ljuvliga uteplatser i solsäkert läge samt eget utespa. Njut av en kopp kaffe i höstsolen eller bjud in vännerna på grillfest under bar himmel, här finns det plats för många. Kort och gott ett hem utöver det vanliga för livsnjutaren som vill bo förstklassigt på bästa läge!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Amar Karaman
0704-44 39 72 amar.karaman@vaningen.se

Visningar.

Söndag 4 December
12:00 - 12:45
Bokad visning – boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Elegant hall välkomnar med tåligt mörkt klinkergolv i samspel med väggar i vitt och sobert blått som ger en varm och ombonad känsla. Avhängningsmöjligheter finns att tillgå, likaså förvaring i praktiska skoskåp.

Badrum:

Entréplanets badrum är i helkaklat utförande med svart klinker på golv som möter kaklade väggar i vitt, infällda spotlights i tak och ljusbringande fönsterparti med frostat glas. Här finns vägghängt wc, dubbla handfat med kommod i svart, spegel, handdukstork och generös dusch med takdusch i par samt vikdörrar i klarglas.

Kök:

Förbi hallen och vidare in ligger det kvalitativa och renoverade köket i vitt (IKEA 2019), integrerad med det stora vardagsrummet. Smakfullt, platsbyggt kök med profilerade luckor i vitt erbjuder bra med arbetsytor i ljus sten med vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i full höjd från Siemens (2015), integrerad diskmaskin från IKEA (2019), spishäll från IKEA (2019) med integrerad fläkt, inbyggd mikrovågsugn från Siemens (2019), inbyggd ugn från IKEA (2019) och lyxig vinkyl. Praktisk köksö bidrar med ytterligare arbetsytor i ljus sten och förvaring i upplysta vitrinskåp. På golvet ligger enhetlig klinker liksom i hall i kombination med målade väggar i beigt och infällda spotlights i tak.

Vardagsrum:

Öppet, luftigt, spatiöst och inbjudande är ledorden i en smått magnifik allrumsavdelning där både matplats och soffavdelning har sina givna platser. Vackert trägolv möter målade väggar i vitt och som pricken över i:et har vi den stämningshöjande braskaminen som inte bara ger en extra mysfaktor till rummet utan som även skänker värme under årets kallare månader. Alldeles intill soffgruppen förser villan oss med stora glaspartier med utgång till det inbjudande poolområdet med trädäck.

Sovrum:

Ifrån hallen når vi sedan entréplanets två sovrum. Det första förser oss med mörkt trägolv som ackompanjeras av vita väggar. Här ryms med lätthet enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöbel om så skulle önskas.

Sovrum:

Entréplanets andra sovrum är i dagsläget inrett som en generöst tilltagen walk in closet. På golvet ligger enhetlig mörk parkett i samspel med väggar i beigt och ljusbringande fönsterpartier.

Grovkök:

I anslutning till de båda sovrummen inviterar grovköket med klinker på golv och ljusa väggar. Här finns vask med arbetsytor i ljust trälaminat och förvaring i skåp ovan samt tvättmaskin och torktumlare.

Allrum ovanvåning:

Från hallen tar vi oss vidare upp till ovanvåningen som erbjuder ytterligare allrumsytor med enhetligt mörkt parkettgolv, målade väggar i vitt och infällda spotlights i tak med noggrant placerade fönsterpartier som ger ett maximalt och bra ljusflöde!

Sovrum:

Här uppe finns hemmets resterande fyra sovrum placerade. Det som idag nyttjas som mastersovrum, erbjuder mörkt parkettgolv, väggar i beigt med snedtak och ljusbringande fönsterparti.

Sovrum:

Det andra sovrummet är inrett med enhetligt parkettgolv och vita väggar samt ljusbringande fönsterparti. Förvaring finns i garderobsmöbel.

Sovrum:

Vägg i vägg ligger ett identiskt sovrum med mörkt parkettgolv och vita väggar samt fönsterparti.

Sovrum:

Även det fjärde och sista sovrummet är av bra storlek med mörkt parkettgolv, målade väggar i ljusgrått och generöst fönster. Här inryms både enkelsäng och skrivbord.

Badrum:

Vägg i vägg med fjärde sovrummet finns ovanvåningens badrum placerat. Badrummet erbjuder klinker i marockanskt mönster på golv som ackompanjeras av kaklade väggar i vitt, snedtak och infällda spotlights i tak. Här finns vägghängt wc, dubbla handfat med vit kommod, spegel, handdukstork och lyxigt badkar med massagefunktion.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

2015

Grundläggning:

Platta på mark

Stomme:

Siporex

Fasad:

Puts, silikat

Fönster:

Plast, Kronfönster 3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor, Benders

Utvändigt plåtarbete:

Plåt

Uppvärmning:

Luft/vatten, golvvärme på båda plan

Ventilation:

Swegon casa smart

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.
2021 installerades solceller (Otovo leasing).
Abonnemang för larm finns att överta till en kostnad om 600-700 kr/kvartal.
Braskaminen är godkänd och protokoll finns att tillgå.

Nuvarande säljare upplyser om följande kända fel och brister: Vinkyl har elfel.
Nuvarande säljare upplyser om att värmepump kan övertas.
Nuvarande säljare upplyser om att följande ingår i köpet: Pooldammsugare, poolplåtar och Jacuzzi för tolv personer.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 54 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 105 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-10-14

Övriga Byggnader

Garage om ca 30 kvadratmeter och isolerad vind.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

5st

Elkostnad:

36 000 kr/år

VA:

8 000 kr/år

Övrigt:

10 800 kr/år

Total driftkostnad:

54 800 kr/år

Kommentar:

Observera att beloppet för vatten även inkluderar sophämtning. Beloppet för el inkluderar även uppvärmning. Beloppet för övrigt avser kostnad för leasing av solceller om 910 kr/månad samt avgift till Eon.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Tågarp 19:117

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Tomtindelning Stadsplan Fastighetsplan

Tomtarea:

709 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Trädgården är en njutbar oas med generöst trädäck som inte bara förser oss med stora ytor för loungemöblemang och grill, utan även med lyxigt spabad samt pool med plats för lek och svalkande dopp för heta sommardagar. Till villan hör ett garage som ytterligare bonus.

Pantbrev:

Totalt antal: 1 st
Total summa: 3 900 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

5 353 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

2015

Taxeringsvärde:

4 285 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 068 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Arlöv är en del av tätorten Malmö belägen i Burlövs kommun där Arlöv utgör centralorten. I kommunen ingår även orterna Åkarp och Burlövs Egna Hem.

Här har man med sitt strategiska läge nära till allt. Orten bestod förr av ett antal gårdar som drog till sig arbetskraft inom jordbruket. Orten började växa som industriort från 1869 och utmärker sig genom sin blandning av låg villabebyggelse och höghus- och industriområden. Industrin som fick samhället att växa i storlek i slutet av 1800-talet var framförallt sockerbruket, vars lokaler fortfarande dominerar centrala Arlöv.

Arlöv erbjuder både grundskolor (F-åk9) samt ett flertal förskolor vilket är en bidragande faktor att barnfamiljen gärna flyttar hit och de fantastiska kommunikationsmöjligheter som orten har är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än 10 minuter når man både centrala Malmö och Lund med Pågatåget vilket möjliggör att man enkelt pendlar vidare till Kastrup och Köpenhamn. Arlöv har även utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund samt en busslinje som trafikerar sträckan Malmö-Löddeköpinge.

Inom kommunen finns det badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar, studiecirklar, Komvux etc. I de centrala delarna finns det dagligvarubutiker, pizzerior, frisörer, bilskolor, vårdcentral, folktandvård m.m. Dessutom ligger Burlöv Center i närheten som har ett rikt utbud av olika butiker. Här finns allt från kläder, skor och smycken till elektronik och dagligvaror. Blir du hungrig, finns både restauranger och caféer.

Arlöv är också känt genom Arlövs teater som gjort sig ett namn inom revyteatern. Här har man roat besökare ända sedan 1920-talet.

Under sommarhalvåret sätter man sig enkelt på cykeln för att nå Lommas stränder som inbjuder till härligt strandliv. Orterna sammanbinds med cykelväg som löper längs Lommabuktens sträckning och blir en lagom liten tur. Ett annat närliggande smultronställe är Alnarpsparken som breder ut sig som en grönskande oas strax utanför Arlöv.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.