Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Anderslöv
Rådjursvägen 11
3 495 000 kr som utgångspris
Boarea: 150 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 410 m2
Rum: 7
 

En riktig villadröm med uterum och pool!

I familjevänliga villakvarter i Anderslöv presenterar vi stolt denna attraktiva villa där ledorden är strålande ljus och stilsäkra färg- och materialval. Här lockar attribut såsom genomgående vackra golv, fantastiska fönsterpartier, öppen spis och en ljuvlig utemiljö med poolområde. Vidare stoltserar den synnerligen tilltalande planlösningen med upp till fem möjliga sovrum, två badrumsmiljöer och separat tvättstuga med egen grovingång. Lägg där till ett vackert kök av vida kvadrat och fullt utrustad maskinpark, suveräna sällskapsytor och ett magiskt uterum med stora fönsterpartier ut till den välskötta trädgården. Addera till detta en ovanvåning med ytterligare sociala ytor samt god förvaring. Här är det lätt att känna sig lite bortskämd med ett boende utöver det vanliga och med ett läge som erbjuder närhet till både centrala Trelleborg och Malmö med allt som finns att erbjudas i form av shopping- och serviceutbud. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande och rymlig med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor samt för extra förvaringsmöbel om så skulle önskas. Ytterdörrens fönster bjuder på ett fint ljusinsläpp som samspelar med ett ljust trälaminat på golv i snygg kombination med tapetserade väggar i toner av ljusgrått samt mönstrad fondvägg.

Badrum:

Från hallen når vi det stilsäkert inredda badrummet (2020) som förser oss med en helkaklad interiör i ljusgrått med dekorvägg i träimitation och infällda spotlights i tak. Här finns wc, handfat med kommod i vitt, spegel, handdukstork och dusch med vikdörrar i industriglas samt takdusch.

Kök:

Ifrån hallen når vi hemmets smakfulla kök (2018). Här erbjuds utmärkt förvaring bakom profilerade luckor i ljusgrått som accentueras av bänkskiva i ljust trälaminat med ljusgrått kakel ovan. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys från Whirlpool, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, inbyggd ugn och fläkt från Franke. Härlig köksö adderar till känslan av volym och rymd samt än mer förvaring och arbetsyta. På golvet ligger ett ljust laminat liksom i hall i samspel med väggar i grått och infällda spotlights i tak.

Vardagsrum:

Härnäst väntar generösa vardagsrumsytor med snyggt enhetligt trälaminat på golv, ljusa tapetserade väggar som ackompanjeras av effektfull fondvägg i blå kulör, infällda spotlights och ett fantastiskt fönsterparti från golv till tak med skjutparti ut mot det inglasade uterummet. Rummets storlek möjliggör möblering med både soffgrupp och ett par sköna fåtöljer. Ytterligare glädjande attribut är den fullt fungerande öppna spisen som både bidrar till både värme och till mysfaktorn. Här finns även stilfull inredning med industriglas mot mastersovrum.

Uterum:

Uterummet förser oss med ljus klinker på golv, infällda spotlights i tak och fönsterpartier ut mot trädgården. Kvadraten är vida och erbjuder plats för både loungemöblemang som till det större matrumsmöblemanget.

Sovrum 1 eller matsal:

Men ingång från vardagsrummet finner vi ett väl tilltaget mastersovrum som med lätthet inrymmer både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Med generöst fönsterparti och med stilsäkert industriglas ut mot vardagsrum erbjuds vi behagligt ljusinsläpp som möter enhetligt laminatgolv och ljust tapetserade väggar.

Sovrum 2:

På entréplan finner vi ytterligare ett sovrum av bra storlek med laminatgolv och tapetserad fondvägg och vitmålade väggar, samt ljusbringande fönsterparti. Förvaring i garderob med skjutdörrar. (Detta rum är ej med på bild).

Allrum ovanvåning:

På ovanvåningen förser huset oss med ett trevligt sammanhängande sällskapsrum med fönsterkupa för ett maximalt och bra ljusflöde. På golvet ligger ett ljust trälaminat i kombination med tapetserade väggar i ljusgrönt.

Sovrum 3:

Här upp finner vi även hemmets resterande tre sovrum, varav det första bjuder i med ljust trälaminatgolv och tapetserade väggar i vitt samt ljusbringande fönsterkupa.

Sovrum 4:

Vägg i vägg ligger ett identiskt sovrum till sin storlek och som förser oss med ljust trälaminat på golv i kombination med tapetserade väggar i vitt och fönsterkupa.

Sovrum 5:

Slutligen har vi hemmets fjärde sovrum som även detta är inrett med ljust trälaminat och tapetserade väggar i vitt.

Badrum:

Ovanvåningens badrum är i original och förser oss med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggar i blå kulör. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegelskåp och badkar.

Tvättstuga:

Givetvis finns här även en tvättstuga att tillgå med praktisk groventré. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare (2018), förvaringsskåp med bänkskiva ovan samt högskåp. På golvet ligger plastmatta i original och väggarna är vitmålade.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla

Byggnadsår:

1981

Grundläggning:

Platta på mark

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Luft/luft värmepump, Direkt el.

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Övrigt:

Jordfelsbrytare är installerad.
Abonnemang för larm finns att överta till en kostnad om 8 392 kr/år.
Bredband finns via Telia.
Nuvarande ägare upplyser om att den öppna spisen fungerar och är godkänd. Protokoll finns från 2022-11-14.
Nuvarande ägare upplyser om att samtliga vitvaror ingår i köpet.

Huset är förhandsbesiktigat och protokoll delas ut i samband med visning.

Huset är taxerat som kedjehus (garage sitter ihop).

Renoveringar:
2022 Allrum nymålat på ovanvåning.
2020 Byttes ventilationssystemet för hela huset och då installerades också en separat köksfläktskanal som inte fanns tidigare. Nya ytterdörrar sattes in samt sidofönster byttes. Uterummet byggdes, här gjöts platta med golvvärme och isolerkanalplast lades som tak. Skjutpartierna i glas är vår/höst. I samband med detta istallerades glaspartiet mellan vardagsrum och uterum, vinterklassat glas.
2020/2021 renoverades badrummet på entréplan.
2019 byggdes/installerades poolen. Garageporten och träfasades på garaget/förrådet målades.
2018 byggdes ytterligare ett sovrum på ovanvåningen, samtliga golv i huset lades om (förutom tvättstuga och badrum) och köket byttes ut i sin helhet. Elen byttes ut med ny elcentral, omdragning av alla kablar samt installerades nya eluttag/brytare. Man förberedde för 3-fas upp till andra våningen för spa tex. Ny ytterbelysning sattes upp runt hela fastigheten och garage/förråd.

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 72 kWh/m²/år
Energiklass: E
Utförd
Elförbrukning: 20 716kWh/år
Datum: 2018-03-20

Övriga Byggnader

Garage, inglasat uterum samt förråd.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

5st

Elkostnad:

43 200 kr/år

VA:

6 480 kr/år

Renhållning:

3 528 kr/år

Total driftkostnad:

53 208 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (62 082)

Kommentar:

Observera att beloppet för el även inkluderar uppvärmning.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Tigern 12

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Stadsplan

Tomtarea:

410 m²

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Övrigt tomt:

Trädgården är en njutbar oas i solsäkert söderläge med varierande växtlighet som ackompanjeras av generöst trädäck som inte bara förser oss med stora ytor för loungemöblemang och grill, utan även för pool med plats för lek och svalkande dopp för heta dagar. Till villan hör ett garage och biluppställningsplats som ytterligare bonus.

Pantbrev:

Totalt antal: 12 st
Total summa: 2 525 000 kr

Försäkringsbolag:

Länsförsäkringar

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

1 691 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

276 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1981

Taxeringsvärde:

1 415 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Anderslöv är belägen i det vackraste av områden, i ett hedlandskap som påminner om den skotska landsbygden. Vackert böljande och kuperat med närhet till Havgård och Börringesjön. Gabeljung är skogen där man njuter av trevlig blandskog. Lagom stor för att snabbt lära känna omgivningarna och de bästa gångstråken. Herrgårdarna Havgård och Börringekloster gör sitt till för att förhöja charmen.
Söder om Anderslöv ligger den skånska slätten och ca 10-15 min med bil når man stränderna i Beddingestrand och Skateholm. Denna unika placering mellan två så olika landskap gör naturupplevelsen extraordinär i ett Skåne där man annars får välja.

Om man som barnfamilj väljer att flytta hit så erbjuder Anderslöv full service i form av förskola, skola åk F-9 och många former av aktiviteter. Förutom de kommunala valen måste föräldrakooperativet Börringebarnen nämnas, en förskola belägen på Börringeklosters mark och byggnad, en unik miljö för de små att tillbringa sina dagar på. Populär är även Pilens Montessori i Fru Alstad. Här finns förskola samt skola upp till 5:e klass. Denna har mycket gott renommé, även detta är ett föräldrakooperativ. Aktiviteter för barn och ungdomar i och runt Anderslöv är många. Fotboll och ridning står högt upp på listan. Även musik och teater finns för den som detta tilltalar. Lägg därtill nyöppnade L9 Padel Court i Anderslöv.

Varför vill man bo i Anderslöv?
Anderslöv är en pittoresk by på Söderslätt i framfart. Här byggs nya villor och barnfamiljer flyttar ut från Malmö och de andra större städerna. Det bra pendlingsavståndet till såväl Malmö, Lund, Trelleborg samt Köpenhamn och närheten till Sturup lockar många. Byn är en genuin by med bl.a. kyrka och Gästis från den gamla tiden och modern service såsom förskola, skola, vårdcentral, tandläkare och affärer. Även gym, järnhandel, padel-court och apotek.

Avstånd (cirka): 3 mil Malmö, 2 mil Trelleborg, 3 mil Ystad, 3,5 mil Lund och 1,4 mil till Sturups flygplats.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.