Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Skurup, Abbekås
Sandflyktsvägen 7
Boarea: 109 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 28 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 919 m2
Rum: 5
 

Trevlig enplansvilla med fantastisk utemiljö, uterum och stor välskött tomt om över 900 kvm.

På barnvänligt läge längst ned på återvändsgata i lugnt villaområde i mysiga Abbekås nära förskola, grönområden och havet välkomnas vi av denna trevliga enplansvilla.

Här finner vi en trevlig villa som bl a erbjuder tre sovrum, rymligt allrum samt kök med matplats med direktanslutning till det rejäla uterummet och den härliga uteplatsen som löper längs husets långsida i soligt sydostläge. Trädgården lämnar inget att önska och bjuder på över 900 kvm med uppvuxen grönska där gavelsidan mot sydväst erbjuder en trevlig uteplats samt mycket gott om plats för möjliga framtida utvecklingsmöjligheter.
Utöver det erbjuds här biluppställningsplats för två bilar, garage, fina förvaringsmöjligheter och indragen fiber.
Gångavstånd till restauranger, Abbekås trevliga hamn, busstation, gårdsbutik med färskpotatis och Abbekås GK är bara några av de saker som erbjuds i närområdet. Och som inte det vore nog nås Mossbystrand med en härlig cykeltur längs kusten.

Från Abbekås nås exempelvis Mölleskolan i Skivarp på ca fem minuter. Skurup nås på ca en kvart, Ystad på ca tjugo minuter och Trelleborg på ca halvtimmen.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.