Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Pryssgården
Grenadjärvägen 39A
4 495 000 kr utgångspris
Boarea: 85 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 40 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 607 m2
Rum: 5
 

Familjevilla på friköpt tomt!

Drömmer du om att hitta hem i en trivsam familjevilla och samtidigt ha nära till allt vad du behöver i din vardag? Då ska du titta närmare på Grenadjärvägen 39A i Pryssgården. Det här blir ett fantastiskt boende för familjen med så väl stora som små barn. Skola och förskola finns på tryggt promenadavstånd och det finns alltid kompisar i området.

Entréplan välkomnar med de sociala ytorna som kök och vardagsrum där vi når den härliga altanen som är belägen i skönt söderläge från köket. Via hallen finns trappa till övre plan där de tre sovrummen är samlade samt duschrum. Tar vi istället trappan ner så finns här källarplan med härliga ytor för avkoppling och vardagslyx i form av relaxavdelning. Här finns både bastu och helkaklat badrum med badkar och tvagningsmöjligheter. Dessutom finns här en praktisk klädvårdsavdelning samt matkällare, hobbyrum och förrådsutrymme.

På Grenadjärvägen är det många förträffliga värdefaktorer som lockar. En plan och lättskött trädgårdstomt där det ges plats för både avkoppling, lek och odling för den som önskar det. Här finns ett stort trädäck med plats för utemöbler och grill och när kylan kryper på så lockar det rykande varma utespat för en avkopplande stund under stjärnklar himmel. Här bor du i familjevänliga kvarter i ett lugnt villaområde, idealiskt för den som önskar boende i harmonisk miljö kombinerat med närhet till Norrköping och dess fulla utbud. Här är det lätt att trivas!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

- Entréplan:

Hall:

Hall med klinkergolv och på väggarna är det målad bröstpanel samt tapet. I anslutning till hallen finns kapprum med laminatgolv och tapetserade väggar.

Kök:

Från hallen når vi köket som är från HTH och härifrån har vi utgång till altan under tak. På golvet ligger det ett laminatgolv och väggarna är tapetserade samt en tapetserad fondvägg.
Köket är utrustat med induktionshäll (2022), kolfilterfläkt (Fjärråskupan -12), diskmaskin (Asko -20), inbyggnadsugn (2022), kyl (Whirlpool -21) och frys (Whirlpool -21).

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och här får vi plats med både soffgrupp och matsalsbord. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är tapetserade.

- Övre plan:

Hall:

I hallen på övre plan vilar ett laminatgolv och väggarna är målade. Utgång till balkong.

Sovrum:

På övre plan är de tre sovrummen samlade varav detta är det största av dem. Här ligger det ett laminatgolv och väggarna är målade samt en fondvägg i liggande träpanel som är målad i en ljus nyans.

Badrum:

Badrum med klinkergolv och kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, handfat i kommod samt dusch med vikbara frostade glasdörrar.

Sovrum:

Mellan de två lite mindre sovrummen finn en skjutdörr. Detta sovrum med heltäckningsmatta och målade väggar.

Sovrum:

- Källarplan:

Härligt källarplan som är anpassat för rekreation. Här finns relaxavdelning, bastu och helkaklat badrum med badkar och tvagningsmöjligheter. Dessutom finns här en praktisk klädvårdsavdelning, matkällare, hobbyrum, förrådsutrymme samt helkaklad wc med wc och tvättställ. Tvättstugan renoverades under 2018 med stommar och luckor från IKEA samt bänkskiva med integrerad ho från HTH. Tvättmaskinen är från 2020 och torktumlaren är från 2012.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår:

1928

Grundmur:

Betong

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Betongpannor

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag, Mekanisk frånluft

Övrigt:

2002 - Byte av fönster från 2-glas till 3-glas. Upplagning av puts på fasaden samt inmålning av densamma. Borttagning av ytterdörr och betongtrappa vid glasverandan. Byte av ytterdörr vid entré. Nya hängrännor.
2004 - Renovering av toalett med dusch övervåning.
2005 - Ny garageport med fjärröppning. Inre lagning och målning av garage. Skorstenskåpa. Dränering. Byte av rör för inkommande vatten samt avlopp från gatan till fastigheten. Upplagning och inmålning av hussockel. Anlagd trädgård med marksten.
2006 - Nya staket. Altanbygge.
2008 - Ny papp på garagetak.
2011 - Nytt tak, byte från plåttak till betongpannor. Nytt ventilationssystem: Mekanisk frånluft, luftventiler vind, ventiler i vissa fönster. Tilläggsisolering av vinden.
2012 - Byte av kök, HTH. Större renovering av vardagsrum. Ny torktumlare.
2018 - Bubbelpool samt utedusch. Byte av stamledning avloppsrör, samt alla rör för vatten och avlopp som finns i källargolv, liten del reline:ad. Byggt tvättavdelning i källaren. Spa-del med bastu i källaren 2018-2022. Fiber indraget. Utbyggnad av altantrall.
2020 - Ny tvättmaskin. Ny diskmaskin.
2021 - Byte av fjärrvärmeväxlare. Ny kyl och frys. Lagning och målning av sidorna vid garagenedfart. Lagning och målning av betongtrappa vid entrén. Toalett i källaren. Målning samt tapetsering av trapphall, hallar övervåning samt sovrum.
2022 - Ny inbyggnadsugn samt induktionshäll.

Under befintliga golv ligger det ett trägolv, i vardagsrummet är det parkett.

I köpet ingår teknik för ljud och ljus, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och snickarbänk.

Säljaren vill informera om följande: Några fönster behöver ses över. Felaktigt fall i duschen på övre plan.

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Övriga Byggnader

Garage.
Förrådsbod i plåt som är om 10 kvm, ej vinterisolerat.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Uppvärmningskostnad:

21 954 kr/år

Elkostnad:

21 333 kr/år

VA:

7 606 kr/år

Renhållning:

2 698 kr/år

Försäkring:

5 282 kr/år

Total driftkostnad:

58 873 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (67 747)

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Bönan 5

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Last: Officialservitut Utrymme, 0581K-05/22.1

Planbestämmelser:

Tomtindelning Detaljplan

Tomtarea:

607 m²

Tomttyp:

Friköpt

Pantbrev:

Totalt antal: 9 st
Total summa: 3 171 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

2 429 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusbyggnad
Värdeår:

1929

Taxeringsvärde:

1 320 000 kr

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 109 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Pryssgården är en stadsdel i Norrköping som domineras av enfamiljshus byggda under 1920-30-talet och framåt. Pryssgården omges av Finspångsvägen samt E4:an. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med Himmelstalund strax söder om området med sina stora grönområden och badmöjligheter.

Närservice:

I närliggande Eneby finns ett eget centrum med livsmedelsbutiker, apotek och konditori. Flera förskolor och grunskolor finns i närområdet, i Pryssgården finner du förskolan Lövkojan och grundskola Kyrkskolan. Från Pryssgården är det inte heller långt till köpcentrat Maxi på Ingelstaområdet med all tänkbar service.

Kommunikation:

Goda kommunikationsmöjligheter med spårvagn och buss.

Parkering:

I Pryssgården parkerar du fritt på gatorna.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.