Norrköping, Lindö
Rönntorpsvägen 3
4 800 000 kr
Boarea: 110 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 48 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1180 m2
Rum: 6
 

Charmig villa i Lindö med en idyllisk sommardröm till trädgård!

Välkommen till en mycket trevlig och välskött villa som genom årens gång smakfullt omhändertagit och blivit än vackrare. Över tid har villan förvandlats till vad som idag utgör ett hem med värme och harmoni - här samsas äldre charm med nymodigheter i en genomtänkt balans. Vackra trägolv löper utmed golvet på de flesta av bostaden rum och väggarna är ljusa. Sällskapsytor samspelar trevligt med de praktiska ytorna och med sina hela fyra sovrum gör att alla har plats att hitta sin egna lilla vrå. Kyliga höstdagar tänder man med fördel upp i kaminen, njuter av bastubad eller dopp i husets utespaa. Trots sin charmiga insida så är det ändå trädgården som är bostadens pärla. Här spenderas mycket tid om vår, sommar och höst. Baksidan är en riktigt idyllisk sommardröm med stort pooldäck där vi får plats med både solsängar, loungemöbeln och grill. Här är det både privat, lugnt och välbalanserat, och väljer man att inte vara under bar himmel eller behöver man ta skydd mot regn och vind, så gör sig det generösa uterummet perfekt för att duka upp till grillkvällar där garanterat oförglömliga middagar och sammankomster kommer att skapa minnen för livet. Stor som liten kommer älska detta hem i många år framöver, spralliga ben har stora plana gräsytor och en svalkande pool att hoppa i och för den odlingsintresserade finns goda möjligheter till en fin skörd.
Lindö har sedan länge varit en populär plats att bo på, vilket är lätt att förstå. Såväl bostaden som området är lugnt och praktiskt för barnfamiljer med förskolor, skola och välsorterad matbutik i närheten. Småbåtshamnen med dess hamnkrog och minigolfbana finns på promenadavstånd och för er som är intresserade av kropp och hälsa finns utegym att tillgå vid Lindö Strand och motionsslingor med elljusspår vid Abborreberg.
Sammantaget erbjuds här en mycket trevlig villa som du kan få chansen att kalla för "mitt hem", välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Emma Ivinger
0707-18 06 32 emma.ivinger@croisette.se

Visningar.

Söndag 11 Juni
15:00 - 16:00
Välkommen att anmäla er på visning vi vår hemsida!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

- Entréplan:

Hall:

Ljus och välkomnande hall med praktiskt klinkergolv med golvvärme som övergår i linoleumplattor. Vi tar oss vidare in i inre hallen med fint trägolv och trappa upp till övervåningen. Både i verandan och i den inre hallen är det ljusa väggar och plats för avhängning.

Gäst-wc:

Gäst-wc med plastgolv, ljusa väggar och stavmosaik bakom tvättstället.

Vardagsrum:

Ljust och trivsamt vardagsrummed trägolv och vita väggar.

Matrum:

Matrummet är praktiskt beläget mellan vardagsrummet och köket. Från vardagsrummet löper samma fina trägolv in i matrummet och även här är väggarna vita, bakom braskaminen är tegelväggen framtagen.

Kök:

Kök med gott om förvaring bakom vita släta luckor som övergår i ljust kakel som i sin tur bryts av fint mot den mörkgråa bänkskivan. Här vilar ett schackrutigt linoleumgolv och väggarna är vita. Från köket har vi utgång till det inglasade uterummet.
Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin samt kyl/frys.

- Övre plan:

Sovrum:

Master bedroom med en praktisk klädkammare i anslutning. Här vilar ett trägolv och väggarna är vita. Från sovrummet finns ingång till duschrummet.

Duschrum:

Här ligger det en våtrumsmatta och på väggarna är det våtrumstapet. Duschrummet är utrustat med wc, handfat i kommod, högskåp och dusch.

Sovrum:

Även detta sovrum har anslutning till duschrummet. Här vilar ett trägolv och väggarna är vita.

Sovrum:

Sovrum med trägolv och vita väggar.

- Källarplan:

Källarplan med rymlig tvättstuga. Här vilar ett klinkergolv med vattenburen golvvärme och väggarna är vita. Här finns kyl/frys, tvättmaskin med arbetsbänk ovan, tvättho med underskåp samt ytterligare ett underskåp. I källarplan finns också en helkaklad dusch med glasdörr, bastu och goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum:

I källarplan finns ytterligare ett sovrum. Här är väggarna vita och heltäckningsmatta på golvet.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.