Objektet är sålt.
Slutpris: 3 400 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Norrköping, Lagerlunda
Kollbergsgatan 86
Boarea: 76 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 76 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 637 m2
Rum: 4
 

Villaliv på Kollbergsgatan!

Drömmer ni om att hitta hem i ett villaliv men samtidigt ha nära till allt vad ni behöver i er vardag? Då kanske ni ska titta närmare på Kollbergsgatan 86. Nu öppnar vi upp dörrarna till denna enplansvilla med källare som passar såväl familjen som paret.
Huset med sina 76 + 76 kvm är fördelade på 4 rum och kök där vi har kök, vardagsrum, två sovrum samt duschrum på entréplan. Dessutom bjuds det på en härlig altan under tak som nås både via köket och vardagsrummet. Därtill finns ett praktiskt källarplan där goda förvaringsutrymmen samsas med sovrum, tvättstuga samt duschrum.
Här bjuds vi på en härlig utemiljö med grönskande trädgård som omger huset där det ges gott om utrymme för lek och avkoppling eller för odlingar om man så önskar. På den stora uteplatsen finns gott om plats för grill, bord och stolar samt loungemöbel.
Välkommen med din intresseanmälan!
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.