Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Centralt
Garvaregatan 22B
Boarea: 161 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 60 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 120 m2
 

Takterrass med utsikt över Strömmen!

Med ett helt fantastisk läge invid Motala Ström kan vi nu med glädje presentera ett radhus med stor takterrass mitt i city. Den här bostaden är enkel att göra sig hemmastadd i där det finns plats och utrymme för var och en att hitta sin egna privata vrå med sina hela 4 plan. På Garvaregatan bor ni med flera värdefaktorer som lockar så som både uteplats och en stor härlig takterrass med trevlig utsikt över Strömmen, här vill man spendera mycket tid om vår, sommar och höst. Dessutom är de båda uteplatserna i härligt söderläge så här kan man njuta av solen under hela dagen.
Interiört bjuds vi på kök och vardagsrum i entréplan och kliver vi en trappa upp så finner vi de mer privata utrymmena med tre sovrum i bra storlekar samt två klädkammare. Toop floor ger utrymme för ytterligare sovrum om behov finnes, eller blir det här ungdomarnas egna tillhåll? Eller varför inte ateljé? Möjligheterna är många och valet är ert. Går vi istället ner i källaren så samsas här sovrum, tvättstuga, bastu och förråd. För att underlätta vardagens bestyr finns här hela tre badrum - ett med badkar och ett med dusch.
Som boende på Garvaregatan 22B ingår ni i Tuppens vägsamfällighet och för er med bil kan vi glädja er med att en garageplats ingår fördelaktigt vid ägarbytet. Här bor man med ett centralt läge med gångavstånd till såväl city som resecentrum och trevliga promenadstråk runt Strömmen och Industrilandskapet. Välkommen med er intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.