Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Centralt
Garvaregatan 22B
Boarea: 161 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 60 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 120 m2
 

Takterrass med utsikt över Strömmen!

Med ett helt fantastisk läge invid Motala Ström kan vi nu med glädje presentera ett radhus med stor takterrass mitt i city. Den här bostaden är enkel att göra sig hemmastadd i där det finns plats och utrymme för var och en att hitta sin egna privata vrå med sina hela 4 plan. På Garvaregatan bor ni med flera värdefaktorer som lockar så som både uteplats och en stor härlig takterrass med trevlig utsikt över Strömmen, här vill man spendera mycket tid om vår, sommar och höst. Dessutom är de båda uteplatserna i härligt söderläge så här kan man njuta av solen under hela dagen.
Interiört bjuds vi på kök och vardagsrum i entréplan och kliver vi en trappa upp så finner vi de mer privata utrymmena med tre sovrum i bra storlekar samt två klädkammare. Toop floor ger utrymme för ytterligare sovrum om behov finnes, eller blir det här ungdomarnas egna tillhåll? Eller varför inte ateljé? Möjligheterna är många och valet är ert. Går vi istället ner i källaren så samsas här sovrum, tvättstuga, bastu och förråd. För att underlätta vardagens bestyr finns här hela tre badrum - ett med badkar och ett med dusch.
Som boende på Garvaregatan 22B ingår ni i Tuppens vägsamfällighet och för er med bil kan vi glädja er med att en garageplats ingår fördelaktigt vid ägarbytet. Här bor man med ett centralt läge med gångavstånd till såväl city som resecentrum och trevliga promenadstråk runt Strömmen och Industrilandskapet. Välkommen med er intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

Radhus med källare

Byggnadsår:

1982

Grundläggning:

Källare

Stomme:

Betong

Fasad:

Tegel

Fönster:

3-glas

Bjälklag:

Betong

Tak:

Tegel

Utvändigt plåtarbete:

Lackerad plåt

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Övrigt:

Jordfelsbrytare är ej installerat.

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Vägsamfällighet:

3 500 kr/år

Övrigt:

2 860 kr/år

Total driftkostnad:

6 360 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (15 234)

Kommentar:

I vägssamfällighetsavgiften ingår garage, snöröjning och sandning av gångar, utebelysning, grundutbud av kabel-tv via Tele2 och bredband via Tele2.

Posten övrigt avser underhålls- och förnyelsefonden samt fast vattenavgift till Tuppens samfällighet. 2 000 kr till underhålls- och förnyelsefonden och fast vattenavgift 860 kr (kostnad 851 kr).

Till samfälligheten tillkommer även en Vattenavgift på 26 kr/m³ (kostnad 25,98 kr), denna avgift debiteras 2 ggr/år.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Asken 17

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Norrköping Asken GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning
Avtalsservitut Vattenledning Mm
Förmån: Officialservitut Parkeringsplatser, 0581K-41B:4132.1
Last: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 05-IM1-76/12614.1

Planbestämmelser:

Stadsplan Fornlämning (1 st)

Tomtarea:

120 m²

Tomttyp:

Friköpt

Pantbrev:

Totalt antal: 6 st
Total summa: 1 254 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

3 716 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

1 484 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1982

Taxeringsvärde:

2 232 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Välkommen till centrala Norrköping. Genom de centrala delarna av Norrköping rinner Motala Ström som ger staden en levande karaktär. Drottninggatan är stadens huvudgata och sträcker sig från Norra Promenaden och Järnvägsstationen, till konstmuseet. Längs med promenaderna finns trevliga promenadstråk.

Närservice:

I centrala Norrköping finns all tänkbar service så som livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, förskola, skola, restauranger och museer. Här finns gott om möjligheter till shopping, allt ifrån de vanliga kedjorna till mindre lokala butiker. De största shoppingcenter är Linden, Spiralen och Domino. De centrala delarna är även de mest hotell- och konferenstäta i Norrköping.

Kommunikation:

Östgötatrafiken erbjuder både bussar, spårvagnar, tåg och båtar för att göra resorna inom Norrköping och hela Östergötland så bra som möjligt. Hos Östgötatrafiken går det att söka efter hållplatser, titta i tidtabeller eller leta via en karta för att hitta en passande resa.

Parkering:

I centrala Norrköping finns flera parkeringshus som är öppna för allmän parkering. Det finns också flera parkeringar och möjlighet att parkera utmed gatorna innanför promenaderna. Boendeparkering kan beställas via Norrköpings kommun.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.