Objektet är sålt.
Slutpris: 760 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Finspång, Ljusfallshammar
Lupinvägen 6
Boarea: 92 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 90 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1412 m2
Rum: 4
 

Enplansvilla på Lupinvägen!

I Ljusfallshammar, närmare bestämt på Lupinvägen, finner vi detta enplanshus med källarplan. Här bor du i en gedigen 60-tals villa med underhållsfri tegelfasad. I villans 92 + 90 kvadratmetrar ges plats för hela familjen med de sociala utrymmen på entréplan. Här finner vi förutom 3 sovrum ett kök med matplats invid fönstret, badrum samt ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, braskamin och utgång till den stora altanen under tak och som delvis är inglasad. Tar vi trappen ner till källarplan så hittar vi här gott om förvaringsutrymmen, matkällare, tvättstuga, pannrum och hobbyrum.

Här bor man i familjevänliga kvarter med skola bara ett par minuter bort. Sommartid njuter ni ute där vi har trädgårdssidan med sluttningstomt i härligt sydvästläge, här kan man njuta av solen såväl dag som kväll. Här finns alls förutsättningar för lek och avkoppling eller för odlingar om man så önskar.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Emma Ivinger
0707-18 06 32 emma.ivinger@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.