Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Krokek
Blomstervägen 26
4 800 000 kr
Boarea: 154 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1162 m2
Rum: 7
 

Familjevänlig enplansvilla med solceller och pool!

Drömmer ni om det enkla, bekväma och lättillgängliga vardagslivet? Då kan det vara läge att titta närmare på Blomstervägen 26 som har allt det där ni drömmer om på ett och samma våningsplan. Här är det bara att sätta nyckeln i låset och låta alla era ting få hitta sin plats. Bostaden bjuder på gott om utrymmen för hela familjen, och med sina fem sovrummen finns här möjlighet för alla att dra sig undan till sin egna privata lilla vrå. Mellan kök och vardagsrum är det semiöppen planlösning som däremot ger en större möjlighet för närvaro och socialt umgänge, en naturlig plats för familjen att samlas vid efter en dag på arbetet och i skolan. Samtidigt flödar ljuset in från flera fönster i de båda rummen och ger en luftig atmosfär. Vidare bjuds vi på TV-rum, badrum, gäst-wc, tvätt-avdelning och cykel- och barnvagnsförråd som nås både via tvätt-avdelningen och utifrån. Ledig tid spenderas med fördel på den härliga altanen som är belägen i härligt syd-västläge och borgar därmed för många sköna stunder. Under varma sommardagar lockar poolen som ger plats för både lek och svalkande dopp och den mysiga trädgården har varierad växlighet. Bilen ställs i carporten eller på den rymliga uppfarten och med solceller på taket bidrar det till minskade energikostnader. Välkommen med er intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Delägare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hall med laminatgolv och ljust målade väggar. Plats för av hängning.

Gäst-WC:

I anslutning till hallen finns en gäst-toalett med plastmatta och kaklade väggar. Gäst-toaletten är utrustad med wc och handfat i kommod.

Badrum:

Rymligt badrum med plastmatta och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat i kommod, väggskåp, högskåp, badkar och dusch med skjutbara glasdörrar.

Sovrum:

Sovrum med laminatgolv och målade väggar.

TV-rum:

Allrum/sovrum med laminatgolv och målade väggar. Garderob med två spegeldörrar finns i rummet.

Sovrum:

Sovrum med laminatgolv och målade väggar. 1 garderob finns i rummet.

Vardagsrum:

Vardagsrum med semiöppen planlösning mot köket. Här ligger det ett laminatgolv och väggarna är målade med en tapetserad fondvägg. Utgång til baksidan.

Sovrum:

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. På golvet vilar ett laminatgolv och väggarna är målade. Garderobsvägg.

Sovrum:

Sovrum:

Kök:

Ljust kök med vita skåpsluckor och köksö. Här ligger det ett laminatgolv och väggarna är målade. Köket är utrustat med ugn med spishäll, fläkt, diskmaskin (Siemens -17), kyl (Siemens -15) och frys (Siemens -15) samt inbyggd mikro.

Klädvård:

Innanför köket ligger tvättstugan. Här ligger det ett plastgolv och väggarna är målade. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, bänk med underskåp och tvättho, överskåp och bergvärmepump.

Förråd:

Förrådet nås både från tvättstugan samt utifrån.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.