Valdemarsvik, Gryt
Klockaruddsvägen 7
2 295 000 kr
Boarea: 110 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1500 m2
Rum: 4
 

Väl omhändertaget hus i Gryts kyrkby!

Nu har vi återigen det stora nöjet att förmedla en fastighet i vår vackra skärgård Gryt. Vill du bo havsnära, i charmig villa med anor från 1800-talet? Då kan detta vara ett alternativ för dig. I Gryts kyrkby och med en stig ner till Kyrkviken finner vi Klockaruddsvägen 7. Här erbjuds ett trivsamt bostadshus som är väl omhändertaget och där man bevarat flertalet originaldetaljer. Vi bjuds bland annat på plankgolv, flera eldstäder (3 st som är i bruk och godkända) och ett trevligt lantligt kök. Sällskapsytor finns på båda plan likaså sovrum och duschrum. Utemiljön bjuder på trevlig trädgårdstomt med soldäck, gäststuga och uthus. Här är det både privat, lugnt och välbalanserat och det finns gott om utrymme för både aktiviteter och odlingsbäddar för den med gröna fingrar. Närmaste båtbrygga finns bara 100 meter bort, nedanför tomten i Kyrkviken.

Populära badet vid Sandgärdet når du genom en promenad genom kyrkbyn på vägen passerar du Gryts elljusspår. Eköns camping med sina klippbad ut mot öppet hav ligger bara ca 4 km bort. Här finns även minigolf, restaurang och kajakuthyrning.
Skärgårdens nav Fyrudden och dess hamn är knappt 4 km bort. Här kan ni ta turbåtar ut i skärgården eller varför inte åka lokaltrafik med hjälp av Östgötatrafikens färja som utgår från hamnen. Här finns en mataffär som i dagsläget är öppet året om. Stanna till på restaurangen och ta något gott att äta eller svalka dig med en glass från glassbaren nere på kajen.
Gryts varv och marina går att nå via båt eller bilvägen där man bland annat kan äta gott eller varför inte testa deras yoga ute på bryggan.
För den som älskar trädgård och växter så finns Kärlekens Trädgård att besöka med alla sina rosor och rododendron.
Vill ni påta i er egen trädgård eller altan så finns allt du behöver på den lokala Handelsträdgården i Gryt, där finns självklart även lokalodlade grönsaker under säsong.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Emma Ivinger
0707-18 06 32 emma.ivinger@vaningen.se

Visningar.

Lördag 1 April
13:00 - 14:00
Välkommen att anmäla er på visning via vår hemsida!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

- Entréplan:

Hall:

Genom vackra pardörrar välkomnas vi in till Klockaruddsvägen 7. Här möts vi av breda plankgolv, målad bröstpanel samt ljusa väggar.

Inre hall:

I den inre hallen ligger det ett laminatgolv och väggarna är tapetserade. I anslutning till den inre hallen finns ett förråd med utgång till bostadens baksida.

Vardagsrum:

Trivsamt vardagsrum med fönster i tre väderstreck och en stämningshöjande kakelugn (godkänd). På golvet vilar ett laminatgolv och på väggarna är det målad panel.

Kontor:

Kontor med trägolv, tapetserade väggar och eldstad (ej eldningsbar).

Hobbyrum:

Hobbyrum i vinkel med laminatgolv och målade väggar. I anslutning till hobbyrummet finns ett förråd.

Duschrum:

Duschrum med våtrumsmatta på golvet och väggarna är klädda med väv. Duschrummet är utrustat med wc, tvättställ, dusch, grovtvättho, arbetsbänk, tvättmaskin samt torktumlare.

- Övre plan:

Kök:

Lantligt kök med vackert trägolv, tapetserade väggar och skafferi. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro, fungerande vedspis, kyl och frys.

Duschrum:

Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Duschrummet är utrustat med wc, handfat på kommod, spegelskåp samt dusch.

Sovrum:

Sovrum med trägolv och tapetserade väggar med en vägg i liggande breda plank som är brunbetsad . I rummet finns 5 garderober samt eldstad (ej eldningsbar).

Vardagsrum:

Vardagsrum på övre plan plankgolv och tapetserade väggar. En godkänd eldstad med insats finns i rummet.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.