Hönefossvägen 14
2 950 000 kr
Boarea: 84 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 84 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 786 m2
Rum: 4
 

Välskött villa på hörntomt med närhet till centrum!

Nu saluförs en trevlig villa med ett fantastiskt trädäck och en generös hörntomt. Här finns idag tre sovrum med möjlighet att skapa ett fjärde om behovet finns. I källarplan finns stora ytor att nyttja så som gillestuga, sovrum eller kanske en del för uthyrning för den som önskar. Här är det bara till att flytta rakt in och börja trivas!

Varmt välkommen att boka dig på visning med mäklare Kadri Hulaj!

Visningar.

Torsdag 30 Juni
17:00 - 18:00
Anmälan sker via bokningsknapp eller via telefon på 0723190102.
Anmäl mig
Lördag 2 Juli
12:00 - 13:00
Anmälan sker via bokningsknapp eller via telefon på 0723190102.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomnande hall med överblick över båda våningsplanen, en halvtrappa upp leder oss vidare in i bostaden. Här ligger praktiskt och tåligt klinkergolv och det finns plats för avhängning av ytterkläder. Fönsterna över ytterdörren sprider ett härligt dagljus.

Kök:

Det rymliga köket är stilrent med svarta, högblanka luckor och lådor samt inslag av skåp med frostad vitrindel. Stänkskyddet är i svart mosaik med matchande bänkskiva. Här finns en naturlig plats vid fönstret att placera ett större matbord för familjen. Väggarna är målade i en ljus färg och på golvet ligger ett nyinlagt laminatgolv.

Vardagsrum:

Det lättmöblerade vardagsrummet finner vi till höger från entrén sett. Här finns gott om plats för både möblering av större matbord liksom soffmöblemang och tv möbel. Vid varma dagar tar vi oss härifrån ut till det generösa trädäcket med access till den inbjudande trädgården. Då en del av det täcks av tak så kan vi även nyttja det dagar då ett lättare regn faller. Här finns alla möjligheter till härliga sommarfester.

Badrum:

Bostadens badrum ligger till vänster från entrén sett. Detta badrum är helkaklat med vitt kakel på väggarna och ett grått klinker på golvet med en mönstrad del i duschutrymmet. Utrusningen består av wc, kommod, dusch bakom vikväggar i tonat glas samt en belyst spegel. I källarplan finner vi en gäst wc med grått klinker på golvet och målade väggar i vitt med liten mosaikdel ovanför handfatet.

Sovrum:

På entréplan finner vi idag två stycken sovrum, varvid det som ligger intill köket enkelt kan återställas till två stycken som det en gång tidigare varit om behovet skulle finnas. Detta stora sovrum används idag till barnrum. Väggarna är målade i grått och på golvet ligger eklaminat. Förvaring finner vi en garderob. Det andra sovrummet ligger rakt fram från entrén sett. Detta används idag som föräldrarsovrum och här finns plats för dubbelsäng med tillhörande nattygsbord. Väggarna är målade i grått med en fondvägg av liggande träpanel. Förvaring säkerställs i de flertalet inbyggda garderoberna med överskåp. I källaren finner vi ytterligare ett rogivande sovrum. Detta är målat i ljusa färger och på golvet ligger eklaminat. Förvaring finner vi i skjutdörrsgarderoben.

Gillestuga:

I källarplan finner vi en bland annat en gillestuga, perfekt som ett extra tv rum. Här finns plats för tv möbel samt soffa. Väggarna är målade i en ljus färg och på golvet ligger eklaminat.

Tvättstuga:

Tvättstugan är rymlig och här finns mycket yta för torkning av din tvätt. Utrustningen består av tvättmaskin och torktumlare. Vi finner här också en tvättho samt en arbetsbänk.

Groventré:

Från husets baksidan finns groventré in till källaren. Perfekt att nyttja efter exempelvis fisketuren.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

1-familjs friliggande villa

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plansvilla med källare

Byggnadsår:

1962

Grundläggning:

Källare

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

2-glas kopplade bågar

Tak:

Betongpannor

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 144 kWh/m²/år
Energiklass: E
Utförd
Datum: 2014-06-13

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

5st

Uppvärmningskostnad:

13 000 kr/år

Elkostnad:

11 000 kr/år

VA:

5 500 kr/år

Renhållning:

2 700 kr/år

Försäkring:

5 000 kr/år

Total driftkostnad:

37 200 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr (46 074)

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Topasen 21

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Planbestämmelser:

Tomtindelning Stadsplan

Tomtarea:

786 m²

Pantbrev:

Totalt antal: 8 st
Total summa: 1 979 750 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

1 826 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2018

Småhusmark
Taxeringsvärde:

547 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1962

Taxeringsvärde:

1 279 000 kr

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.