Växjö, Åby
Syrenvägen 3
2 195 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 136 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 75 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1060 m2
Rum: 4
 

Fin villa i Åby

Välkommen till Syrenvägen 3 i Åby! Här bor du nära till naturen med Helgasjön och skogar i direkt närmiljö. Huset är en enplansvilla med källare och har tre stycken sovrum, ett stort vardagsrum och sällskaps- och hobbyrum i källarplan. Dessutom en härligt grönskande trädgård. Här bor du på naturskönt läge men stadens alla bekvämligheter nås via bil på ca 20 minuter. Bättre kan det inte bli!

Visningar.

Onsdag 4 Oktober
16:30 - 17:30
Föranmälan krävs. Passar inte tiden? Ring 0723-060102 för att boka en egen tid.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkommen till Syrenvägen 3 och denna enplansvilla med källare! Här bor vi på lugn gata i natursköna Åby med en stor och välskött trädgård. Här finns stora gräsytor, välklippta träd och fina planteringar som ger livet hemmavid en snygg inramning. Stig in i hallen och finn plats för avhängning på hatthylla direkt till höger. Det finns även en fin-ingång på husets framsida via vilken vi når ett vilplan som leder upp till entréplan och ned till källaren. Ovanför trappen upp finns förvaring för jackor och skor i en garderob.

Gästwc:

Från sidohallen når vi den lilla gästwcn som är utrustad med toalett, handfat och spegel.

Vardagsrum:

Det öppna och luftiga vardagsrummet fungerar som hjärtat i denna bostad. De ljusa tapeterna och det eleganta stavparkettgolvet ger en smakfull atmosfär som genast känns inbjudande. Här finns gott om utrymme för både matsalsmöblemang och en mysig tv-hörna, vilket gör det enkelt att anpassa utrymmet efter dina behov och önskemål. Oavsett om du är värd för middagsbjudningar eller bara vill koppla av med din favoritbok, finns det goda möjligheter. Från vardagsrummet når vi altanen.

Altan:

Slå upp de dubbla altandörrarna och stig ut på den härliga altanen med trädäck utanför, som blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum. Här kan du njuta av sköna morgnar med en kopp kaffe eller svalkande kvällar i kvällssolen med vänner och familj. Detta är verkligen det perfekta stället att skapa minnen och njuta av det bästa av både inomhus- och utomhuslivet.

Kök:

Köket är indelat i köksdel och matplats, perfekt när du vill äta i lugn och ro utan sällskap av kastruller och disk. Köksinredningen kommer från Ballingslöv och har skåps- och lådförvaring bakom vita luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd (Bosch), diskmaskin (Electro Helios), utsugsfläkt (Siemens) och spis med glaskeramikhäll (Electro Helios). Även vid matplatsen finns gott om smart placerade skåp som rymmer allt du behöver. Här får vi plats med matbord att avnjuta måltider vid och sommartid är det enkelt att förflytta umgänget ut på det stora trädäcket via altandörr.

Sovrum:

Det finns tre stycken sovrum i olika storlekar att använda utefter dina behov. Det största rymmer med enkelhet dubbelsäng och mer därtill. Här finns förvaring i 4 stycken garderober. De två mindre sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum eller hemmakontor. I det ena finns det tre stycken garderober med överskåp och i det andra finns två.

Badrum:

Badrummet är äldre men funktionellt med våtrumstapet på väggar och golv. Här finns ett badkar, handfat, wc, spegel med skåpsförvaring och handdukstork.

Gillestuga:

En trappa ner landar vi i gillestugan med träpanelväggar och heltäckningsmatta. Detta blir snabbt ett favoritställe att koppla av och umgås på. Pricken över i är den mysiga kaminen som sprider en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar, och dessutom bidrar till att sänka värmekostnaderna. Värmen stiger upp för trappen där den får en skjuts på vägen av fläkten i luftvärmepumpen, vilket gör att även entréplan drar nytta av värmen som den ger.

Hobbyrum:

För de små i familjen eller för dina egna fritidsintressen finns ett praktiskt hobbyrum med gott om plats för lek och kreativitet. Kanske ställer du hit ett biljardbord, pingisbord eller pokerbord? Eller också blir det ett lekrum där alla barnens legobitar kan ligga fritt på golvet utan att bli trampade på.

Tvättstuga:

Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och förvaringsskåp. Här finns också en enklare dusch. Rummet är stort och har goda möjligheter vid en framtida renovering.

Källare övrigt:

I källarplan finns också förvaring i ett förråd samt ett mindre förvaringsutrymme under trappan.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.