Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Växjö, Rottne
Postvägen 4
Boarea: 104 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 104 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 714 m2
Rum: 6
 

Enplansvilla med källare i populära Rottne!

Snart till salu - inflytt möjlig från och med 1 februari 2022. Besiktigat - du finner protokollet längst ner i vår annons.
På Postvägen i Rottne visar vi nu en välplanerad enplansvilla med källare. Huset erbjuder fyra stycken sovrum, varav ett med direktaccess till gästwc, badrum, stilrent kök (renoverat 2017) och matrum i öppen planlösning samt ett vardagsrum med eldstad och vackert golv i Ölandssten med infälld golvvärme. På husets baksida ligger en uteplats med atruimkänsla, ombonat och insynsskyddat.
I källarplan finner vi ett stort allrum med pentry och öppen spis. Precis utanför ligger en gäst-wc och en separat källaringång. Perfekt för tonårsbarnet eller för dig som vill hyra ut till en veckopendlare. I den stora tvättstugan finns förutom tvättmaskin och torktumlare en duschkabin.
På tomten ligger garage med plats för ytterligare bil i intilliggande carport. Fiber från Wexnet är installerat och uppvärmning sker via fjärrvärme.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.