Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Växjö, Brittatorp
Strandvägen 5
1 995 000 kr
Boarea: 104 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 104 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1058 m2
Rum: 4
 

Med sjöutsikt i Brittatorp

Med badrocksavstånd till badplats visar vi nu en enplansvilla med källare i natursköna Brittatorp. Med sjön Innaren i blickfånget ligger denna villa på lugnt och fritt läge. Här finns tre stycken sovrum med möjlighet att skapa ett fjärde, vardagsrum i vinkel med stort fönsterparti som bjuder på sjöutsikt, kök med utgång till stort inglasat uterum i sydväst och källare med massor av praktiska utrymmen. Till all service i Rottne är det endast ca 4 km. Välkommen på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

På Strandvägen 5 visar vi nu denna villa med fri utsikt mot äng och sjö. Badplatsen vid Källarbacken når vi på bara någon minut och lika nära finns lekplats för de allra minsta. Vi stiger in i hallen och kan välja att gå upp en halvtrappa till entréplan eller ta trappan ner till källaren.

Kök:

Rakt fram ligger köket som är uppdelat i en arbetsdel och en del utmärkt för matbord. Köket har arbetsbänk i laminat och skåps- och lådförvaring med originalstommar. 2010 renoverades skåpsluckorna som blev vita och fina, och matchas med originalkakel i mörkgrönt. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, spis med varmluftsugn och glaskeramikhäll (Electrolux), diskmaskin (Bosch) och spisfläkt.

Uterum:

Från köket kan vi ta oss ut till det stora inglasade uterummet. Här får vi plats med både matbord och loungehörna. Mot sjön är det glaspartier från golv till tak. Via skjutdörrar tar vi oss ut till trädgården där vi kan njuta i skuggan från blodlönnen eller springa benen trötta på den stora gräsmattan på baksidan. På baksidan finns också både röda och svarta vinbär.

Vardagsrum:

Vardagsrummet i vinkel har ett stort fönsterparti mot sjön och den stora gröningen mittemot huset. Här får vi plats med både soffmöblemang och matsalsbord. Rummets utformning gör det också enkelt att dela av för att skapa ett fjärde sovrum om behov finns.

Sovrum:

På entréplan finns tre stycken sovrum. Det största har himmelsblått tak och förvaring i fyra stycken garderober. Härifrån kan vi ta oss ut på altanen, i dagsläget saknas trappa ner men det är enkelt åtgärdat. De båda mindre sovrummen har förvaring i en garderob vardera och lämpar sig utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor.

Badrum:

Badrummet är äldre med målade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns dubbla handfat med kommod, duschkabin och wc. Rummet är stort och ger goda möjligheter att skapa just ditt drömbadrum vid en kommande renovering.

Källare:

En trappa ner möts vi av en gillestuga med kamin (Keddyinsats) som ger både värme och mysig stämning. I källarplan finns också ett stort hobbyrum, en gästwc, bastu med dusch utanför, klädkammare och en stor tvättstuga med tvättmaskin och gott om plats för att hängtorka kläder.

Garage:

Till höger om huset ligger garaget med plats för ytterligare bil utanför. Garaget är stort och utöver plats för bil finns här också gott om plats för förvaring.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.