Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Västervik, Västervik
Sankta Gertruds väg 187
Boarea: 80 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 10 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 448 m2
Rum: 2.5
 

Ett härligt boende som inbjuder till härliga sociala tillställningar!

Flytta in och trivs på Sankta Gertruds Väg 187. Här möts vi av ett trivsamt hem som inbjuder till härliga social tillställningar och med två altaner som omsveper huset gavel- och baksida. Här kan man verkligen njuta av solen och med bara några minuters promenad når du Gamlebyviken. Ett härligt boende där havets glittrande vatten ständigt är närvarande.

Trivsamt och öppet kännetecknar denna trevliga bostad med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket är rymligt och stort nog för den köksglada med köksö, bra bänkytor, gästkockar och vänner runt bordet i det anslutande matrummet. Härifrån har vi även en social anslutning till vardagsrummet där det finns möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum om behov finnes. Vidare finns här ett sovrum med access till altan samt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med överskåp för bra förvaring.

Tomten på 448 kvm ger en perfekt liten täppa för dig som vill ha en egen trädgård men utan särskilt mycket underhållsbehov. Härlig utemiljö med stort trädäck med flera sittplatser. Här finns också en gäststuga eller ett eget litet kryp in för tonåringen, samt ett uterum med skjutbara fönsterpartier som öppnar upp ytorna och miljön mellan ute och inne smälter samman till en stor härlig umgängesyta.

Den trevliga villakänsla du har här tillsammans med närheten till naturen, vatten och trevliga promenadstråk skapar en känsla av drömboende och livskvalité. Här bor du med ett bra läge med cykel- och gångbana in till Västerviks stadskärna med hela dess utbud.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.