Objektet är sålt.
Slutpris: 4 000 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Laholm, Mellbystrand
Birger Pers väg 32B
Boarea: 107 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 30 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 895 m2
Rum: 4
 

Strandnära och välskött i ett plan!

Hjärtligt välkomna till Mellbystrand och detta trivsamma och privata boende. Vi erbjuder nu möjligheten att förvärva ett mycket välskött och harmoniskt enplanshus med fristående garage, underbar trädgård i solsäkert sydvästläge samt ett boningshus med stort, isolerat uterum.

Huset inrymmer ett stort vardagsrum med inbjudande eldstad, två ordentliga sovrum, ett socialt och ljust kök, badrum med separat tvättstuga samt en rymlig klädkammare. Pricken över i:et är det nyligen tillbyggda uterummet om hela 27 kvm med skön golvvärme. Ovanvåningen är idag oinrett men förberedd för ytterligare cirka 60 kvm skönt boende för den som önskar.

Möjligheterna är många; permanentbostad med möjlighet för den större familjen, idealiskt för den nystartade familjen eller en välskött och enkel semesterdröm? Varmt välkommen att boka din privata visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Carl Brangmo
0737-45 37 04 carl.brangmo@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.