Härryda, Härryda
Intagsvägen 8
2 195 000 kr
Tomtarea: 1690 m2
areakälla: Areauppgifter enligt taxeringsinformation
 

Möjligheternas fastighet om 1 690 kvm!

Med ett perfekt läge i Stora Bugärde ligger denna spännande fastighet bebyggt med ett mindre fritidshus. Antingen väljer ni att rusta upp den befintliga stugan alternativt bygger nytt, endast fantasin sätter stopp. En köpare kan undersöka möjligheten att exploatera tomten genom att bygga exempelvis en större villa med tillhörande parkeringsplatser (observera att detta endast är en idé och inga undersökningar om möjligheter har gjorts). Fastigheten är placerad med badrocksavstånd mitt emellan Hällsjön och Stora Buasjön.

Området Stora Bugärde är ett småhusområde som ligger mellan Härryda och Hällingsjö. Bebyggelsen ligger runt två mindre sjöar, Stora Buasjön och Hällsjön. Många av husen här har från början varit fritidshus men på senare år har det byggts mycket nytt och nu är det blandad bebyggelse med både fritidshus och permanentboende. Med bil tar ni er till Göteborg på ca 30 min, 15 min till Landvetter centrum och på ca 40 minuter är ni i Borås.

Snabbt tillträde möjligt.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Visningar.

Onsdag 19 April
17:00 - 18:00
Boka visning. För övriga tider hör av er till ansvarig mäklare
Anmäl mig

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.