Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Örstig
Holmstugan 1
Tomtarea: 1261 m2
areakälla: taxeringsinformation
 

Husdrömmar

OBS!

Tips och förtydliganden inför budgivningen,

Efter genomförda budgivningar kan vi nu bara uppmana er som spekulanter att vara mer aktiva tidigare i budgivningsprocessen och inte invänta sista timmen innan deadline för budgivningens avslut. Detta för att skapa bättre förutsättningar för er själva att vinna budgivningen som avslutas vid utsatt tidpunkt. Så bud som inkommer efter detta klockslag räknas ej om det än ’bara’ handlar om sekunder.

För att delta i budgivningen skall finansiering uppvisas, lånelöfte alt egen insats, innan första budet kan tas emot. Första budet skall ske via samtal med respektive ansvarig mäklare och samtliga bud skall därefter ske via smsbudgivning för att alla budgivare skall ha samma förutsättningar och att det är mäklarsystemets klocka som gäller för tidpunkten av budets mottagande i budgivningssystemet. Tänk på att vara ute i god tid så det inte handlar om sekunder och att dessa då inte accepteras.

Örstig är ett mycket naturskönt område nära skog och med närhet till havsbad och fantastiska omgivningar. Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villaområden har byggts upp. Området är lugnt och barnvänligt vilket har medfört att det här bor många barnfamiljer.


Äntligen är det dags! Nu har du chansen att förvärva nya byggklara tomter från Nyköpings kommun. I Örstig släpps nu 49 stycken attraktiva tomter - skynda att anmäla ditt intresse!

Örstig är ett mycket naturskönt område nära skog och med närhet till havsbad och fantastiska omgivningar. Området har expanderat mycket de senaste åren och stora fina villaområden har byggts upp. Området är lugnt och barnvänligt vilket har medfört att det här bor många barnfamiljer.

Anmälan och försäljningsprocess:
1. Vid intresse skicka en intresseanmälan till jonna.wintstigen@vaningen.se eller via vår hemsida, specificera vilken/vilka tomter du har intresse av. Vi kommer sedan maila dig en bekräftelse på intresseanmälan. Vi kommer löpande uppdatera varje objekt med information om hur många spekulanter som finns.
2. Den 24 februari påbörjar vi budgivningen på den tomt som har flest intresseanmälningar. Vi kommer inför budgivningen presentera budgivningsstart för respektive tomt. Se under dokument "Status intressenter och budgivning". Anmälningstiden för tomterna fortlöper även efter den 24 februari för tomter där budgivningen inte är stängd.
3. Budgivning kommer att ske på en tomt i taget för respektive område. Vid start av budgivningen för din tomt behöver vi dokumentation på att finansiering är klar. Högsta budgivare får erbjudande om att köpa tomten. Om anmälan till budgivning skett ska du som spekulant också vara delaktig. Avslutningsdatum för budgivningen kommer att presenteras i dokumentet "Status intressenter och budgivning".

Budgivare bör vara medvetna om att det kan tillkomma nya budgivare fram till att budgivningen är stängd. Se vidare information om status för din tomt under dokumentet "Status intressenter och budgivning".

Vi hjälper dig självklart med värdering av din nuvarande bostad.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.