Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Arnö
Karlslund 3
1 200 000 kr som utgångsbud
Tomtarea: 1143 m2
areakälla: taxeringsinformation
 

Karlslund 3 tomt med idylliskt läge på Arnö!

Nu finns det ett unikt tillfälle att förvärva en av de tre fantastiska tomterna på Arnö längs Strandstuguviksvägen - med närhet till härliga bad och strövområden. Fastigheterna ligger på rad bredvid varandra på fina Karlslund. När du svänger in på Jungmansväg så förflyttas du från det klassiska villaområdet till en känsla av äldre bebyggelse men i ny och något lite modernare tappning. Här har du alla möjligheter att förverkliga drömmen om att bo på landet men med närheten till såväl skolor, förskolor, matbutik på Arnö. Naturen har du utanför husknuten och samtidigt med närheten till centrala Nyköping och vackra Stadsfjärden. Du tar dig med cykel in till centrum på ca 15 min. Cyklar du åt motsatt håll så har du de två badplatserna Strandstugeviken och Örstigsnäs inom 10-15 minuters cykeltur. I området finns fina strövområden, motionsspår, Sörmlandsleden och naturreservatet Linudden. Ett stenkast bort finns Nyköpings Stadsfjärd där det finns bryggor och möjlighet att hyra en båtplats. I närområdet finns två skolor med årskurserna F-6 och flera förskolor.

Här är det husleverantören A-hus/Derome Husproduktion som levererar hus enligt önskemål (beställs och betalas av köparen separat via entreprenadkontrakt med Derome) och enligt gällande detaljplan till denna tomt vid köp. Byggrätten tillåter en huvudbyggnad på 180 kvm i två plan och en komplementbyggnad på 50 kvm. Fasader ska utföras med stående träpanel och målas med faluröd slamfärg. Taktäckningen ska vara falsad målad slätplåt eller tegelröda takpannor. Ytterligare bestämmelser för utformning av byggnation finns i detaljplanen som du hittar under fliken, dokument.
Det är framdraget kommunalt vatten och avlopp till tomtgräns men anslutningsavgift på 214.152kr tillkommer.
Låter detta som något du inte vill missa, välkommen att höra av dig.
Själva tomtpriset i ett köpekontrakt är sedan grunden till kommande lagfartsavgift. Lagfartskostnaden blir därmed: Tomtpris om 1.200.000 x1,5% samt exp avg om 825 kr, dvs 18.825 kr.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.