Objektet är sålt.
Slutpris: 2 000 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Gamla Södåkravägen
Tomtarea: 3017 m2
areakälla: taxeringsinformation
 

Generös tomt på underbara Kullahalvön!

Tillfälle att bygga ert drömhus på denna generösa tomt om drygt 3000 kvm! Här kan ni njuta av rofyllda och natursköna omgivningar, samtidigt som ni bara har ett par minuter till t.ex. Skäret, Arild, golfbana, Jonstorp m.m. Ja här får man tillgång till hela Kullahalvöns utbud av allt från härlig natur, vandringsleder, vintillverkning, hantverk, idrottsanläggningar och en fantastisk matkultur. Det hela omgärdas av havet som är påtagligt i denna idyll i nordvästra Skåne.
Vatten, avlopp, el och fiber finns vid tomtgräns. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Vänligen kontakta Höganäs kommun för frågor gällande hur man får bygga, anslutningsavgifter m.m.
Det går bra att åka förbi tomten och titta själv. Tomten har ingen adress än, men ligger bredvid Gamla Södåkravägen 376.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Niklas Nordh
0707-57 50 91 niklas.nordh@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.