Eslöv, Flyinge
Holmbytorp 1:34
1 495 000 kr utgångspris
Budgivning 1 100 000 kr
Tomtarea: 993 m2
areakälla: taxeringsinformation
 

Tomt i charmiga Holmby - 15 min från Lund centrum

En fantastisk möjlighet att förvärva en vacker tomt på 990 kvm i söderläge med sol från tidig morgon till sen kväll, som är belägen på en pittoresk plats i Holmby med närhet till Lund. Tomten är lummig och uppvuxen, vilket ger en känsla av avskildhet och lugn. Promenadstigar i direkt anslutning till denna gröna oas. Tomten ligger en bit in från tillfartsvägen vilket ger en riktigt fin privat karaktär.
Den kommunala vatten- och avloppsförsörjningen finns i tomtgränsen och ett positivt förhandsbesked, vilket innebär att du kan vara trygg i att dina planer för att bygga ditt drömhus kan bli verklighet.
En annan fördel med denna tomt är närheten till fiberanslutning, vilket möjliggör snabbt och pålitligt internet och kommunikation.
Omgivningarna är verkligen charmiga med Kävlingeån som ramar in landskapet. Du kommer att ha möjlighet att njuta av natursköna promenader längs ån, uppleva den vackra naturen som omger dig eller kanske ge dig ut på en cykeltur längs fina cykelbanor som leder in mot Lund. Den närliggande kyrkan ger också en unik atmosfär och kulturell rikedom till området.
Sammanfattningsvis erbjuder denna 900 kvm stora tomt en underbar möjlighet att skapa ditt drömboende i en idyllisk miljö. Med en lummig och uppvuxen tomt, närhet till Lund, kommunalt va i tomtgränsen, positivt förhandsbesked och fiberanslutning i närheten, är detta en investering som inte bör missas. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om denna unika fastighet och dess potential.

Visningar.

Söndag 8 Oktober
12:15 - 12:45
Bokad visning - anmäl dig via bokningslänk
Anmäl mig

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.