Nyköping, Marieberg
Växthusgränd - Slutsålt
Från: 2 716 600 kr
Till: 3 752 300 kr
Avgift: 4570 kr - 6245 kr/mån
Boarea: 106 - 130 m2
Rum: 5 - 6 st
Bostäder: 24

Smarta radhus i BRF Växthusgränd

Nytt och fint boende i radhus, endast 3 hus kvar.

Välkommen att veta mer om vad det innebär att bo i SMARTA hus med hög standard. Husen har kök från Ballingslöv med stenskivor och smarta vitvaror från Siemens. Allt detta kommer att finns i de radhus som nu byggs i Marieberg. Bygget är i full gång och inflyttning är i december 2022.

Radhusen kommer att ha en boarea på 130 alternativt 106 kvadratmeter, fördelat på två plan.
Entréplanet bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för både matplats och större sittgrupp. Möjlighet finns att skapa ett extra rum för användning som gästrum eller kontor. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett välutrustat kök.
På det övre planet hittar man husets sovavdelning. Med tre sovrum samt husets andra badrum finns det gott om plats för familjen. Ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter ert behov och önskemål.
Utvändigt finner ni två parkeringsplatser varav enrport med laddbox för elbil och sedumtak, förråd, altan samt en mysig trädgård. Samtliga bostäder utrustas även med solceller för att minska er energikostnad samt ett eget larmsystem.

I natursköna Marieberg i Nyköping planeras nu fina radhus i två storlekar. Ni kommer att ha åpromenaden och vacker natur runt knuten att strosa i samtidigt som ni har nära till centrum och tågstation vilket ger ett bra pendlarläge.

Försäljningsprocess vid köp av bostadsrättsradhus i Brf Växthusgränd: Vid undertecknandet av bokningsavtal erläggs 5.000 kr i en första delbetalning. När sedan det bindande förhandsavtalet skrivs så sker även en automatisk ansökan om medlemskap för dig som köpare i bostadsrättsföreningen. I samband med detta så erläggs 50.000 kr i en delbetalning för radhus om 106 kvm, vid undertecknande av förhandsavtal för radhus om 130 kvm erläggs en betalning om 75.000 kr. Har en bokningsavgift tidigare erlagts så reduceras de 5.000 kr från betalningen vid upplåtelseavtalet. Strax innan inflyttning skriver du som köpare ett upplåtelseavtal med bostadsrättsföreningen, ingen delbetalning sker här. Slutbetalning sker när tillträdet genomförs och nycklar överlämnas.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse till fastighetsmäklare Anna Göthéus på Våningen & Villan i Nyköping, 072-4028000.
För kontakt till Maison Forte:
Elinor Collin
elinor@maisonforte.se
Mobil: 070-669 92 69
Länk till projektet: https://maisonforte.se/vaxthusgrand/?utm_source=hemnet&utm_medium=referral&utm_campaign=v%C3%A4xthusgr%C3%A4nd

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Anna Göthéus
0155-15 00 01, 0724-02 80 00 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status
- Växthusgränd 28, Hus 20 3 656 600 kr 130 m2 6245 kr/mån 6 Såld
1023 Växthusgränd, Hus 23 3 429 300 kr 130 m2 4570 kr/mån 6 Såld

Omgivning

Allmänt om området:

Marieberg är ett lugnt och trevligt område som under de senaste åren byggts upp med radhus och är nu ett fint område under uppförande av fler bostäder såsom lägenheter och fler radhus.

Natur och fritid
I det natursköna området intill Nyköpingsån finns allt man kan önska i sin omgivning. Grönområden med fina promenadstigar med hängbroar, elljusspår och lugna platser för att njuta av skog och mark.
Tidigare har området nyttjats av kommunen för deras växthus men har under senare år börjat utvecklas till ett nytt modernt bostadsområde.

Skolor och barnomsorg
Flera både privata och kommunala skolor F-6 och förskolor finns inom gångavstånd.

Service, affärer och restauranger
I närområdet finns ett stort utbud av större butikskedjor, livsmedelsbutiker med postombud och apotek, pizzeria/restaurang.

I Nyköpings centrum som ligger någon kilometer bort finner man bibliotek, museum, trevliga shoppinggator, gallerior, restauranger med uteserveringar m.m. På sommaren lever hamnområdet upp med restauranger/caféer och butiker längs kajen. Besök även Nyköpings hus med dess historia sedan 1300-talet.


Kommunikation:

Stadsbussen trafikerar vägen vid området.

Övrigt:

Endast 8 kilometer till Skavsta flygplats - Sveriges tredje största flygplats.

Länkar

Maison Forte

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.