Nyköping, Brandholmen
Brf Östersjöklippan
Från: 2 990 000 kr
Till: 4 090 000 kr
Avgift: 4383 kr - 5980 kr/mån
Boarea: 90 - 141 m2
Rum: 3 - 4 st
Bostäder: 25

Livskvalitet vi önskar

Varmt välkommen till ett härligt havsnära läge intill Stadsfjärden. Här finns mycket av det vi alla önskar förutom mycket trevliga och påkostade bostäder finns stora altaner med SPA-bad i markplan och generöst inglasade balkonger högre upp i huset. Ett riktigt kvalitetsboende för dig som önskar att allt är nytt och önskan om att få njuta av såväl ditt fina boende som vackra omgivningar. Planlösningen i de olika lägenheterna är trivsam och genomarbetad. Här har man satsat på ljus och fin inredning, modernt kök med gott om förvaring och fina arbetsytor, fantastiska balkonger med storlekar mellan 13-26 kvm samt fina badrum/tvätt. I byggnaden finns hiss och vindsförråd.
Till fastigheten hör också parkering alternativt carport samt miljö- och cykelrum. På Brandholmen finner man fina promenadstråk, lekplats, småbåtshamn, förskolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang.
Brandholmen är ett populärt och uppskattat bostads och rekreationsområde för både boende och besökare. - Perfekt för dig som uppskattar livets goda - här är det bara att flytta in!
För dig som är intresserad av ett köp av lägenhet i Brf Östersjöklippan så är det en trygghet att veta att här finns:
- avtal med 3 års räntesäkring så att ingen höjning av månadsavgiften sker
- 1 år med fri månadsavgift
- möjlighet att få villkor om egen försäljning i samband med köp av en lägenhet i Brf Östersjöklippan

Gå in på https://maisonforte.se/ostersjoklippan/ för att läsa mer om projektet!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Franchisetagare Anna Göthéus
0155-15 00 01, 0724-02 80 00 Mejla mig

Visningar.

Onsdag 11 Oktober
17:00 - 17:30
Öppen visning. Välkommen!
Anmäl mig
Söndag 22 Oktober
12:00 - 12:30
Onsdag 1 November
17:00 - 17:30
Öppen visning. Välkommen!
Anmäl mig
Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Brandholmen/Strandängen är en populär och trevlig del av Nyköping belägen precis vid Stadsfjärden och inloppet till Nyköpings hamn. Nyproduktionen av bostäder har under de senaste åren skapat denna nya stadsdel. Här bor man nära vatten, brygga och båtplats. Här finns mest bostadsrätter och parhus men även friköpta fastigheter.
Brandholmen är ett av Nyköpings nyare områden med fastigheter i skärgårdsinspirerad stil.

Det går en vacker strandpromenad från området förbi kanotstadion, som leder fram till hamnen med caféer, restauranger och båtliv sommartid. Fortsätter man promenaden hela vägen in till centrum tar det ca 25 minuter.
Det finns en förskola, Korvetten i området samt ett flertal i närliggande områden. Närmaste grundskola är Rosenkullaskolan med elever från förskoleklass tom åk 6 och som även erbjuder plats för barn med särskilda behov.

Rosvalla sport och eventanläggning ligger i området. Här finns bland annat bowlinghall, ishall, multihall, tennishall och Nordic Wellness. Flera fotbollsplaner finns utomhus.

Handlar gör man närmast på 24Sju som ligger centralt i området på Brandholmsvägen 8 eller ICA Nära i Stenkulla ca 1,5 km bort och på ungefär samma avstånd finns Tempo "Humlan" i Bryngelstorp.
Här finns även mysiga och trevliga restaurang/café VRÅ, https://nykopingsguiden.se/verksamheter/vra/

På Brandholmen finns flera klubbar för sjöliv, bland annat Nyköping kanotklubb, Nyköping båtklubb och Jolleklubb. Nyköpings varv med platser för båtuppställning och välsorterad båtbutik finns i området.

Busshållplatser finns runt om i Brandholmen där man kan ta sig in till centrum och andra delar av Nyköping.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.