Trelleborg, Trelleborg
Brf Stadsgränden
Från: 1 095 000 kr
Till: 4 445 000 kr
Avgift: 2700 kr - 5800 kr/mån
Boarea: 35 - 102 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 56

Livskvalitet i centrum

Mycket mer centralt kan du inte komma om du vill bo alldeles nybyggt i Trelleborg.

Brf Stadsgränden bjuder på stilsäker arkitektur, väldisponerade ljusa kvadratmeter och bekvämlig-heter som ökar livskvaliteten.

Visste du att vi ger dig 3-års räntegaranti?
Granitor Properties erbjuder en räntegaranti som innebär att du får en trygghet i att räntehöjningar inte direkt påverkar din månadsavgift. Med garantin garanterar vi bostadsrättsföreningen, under de tre första åren, skillnaden mellan den aktuella bankräntan som föreningen betalar och den ränta som anges i föreningen kalkyl.

Nu startar vi tillvalsprocessen
Vi lägger stor möda på att välja inredning, material och kulörer som inte bara är praktiska och estetiska utan som också håller år efter år. Samtliga av våra leverantörer är väletablerade och välkända, så att du kan känna dig trygg i dina val.

Boka din lägenhet nu så får du chansen att göra dina personliga inredningsval och skapa just din drömbostad.

Läs mer om projektet och välj din nya bostad på: https://www.granitor.se/brf-stadsgranden

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Nybyggt Maria Dahl
0708-17 58 96 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.