Lund, Södra Sandby
Norreholms Trädgårdsstad
Från: 5 875 000 kr
Till: 5 875 000 kr
Boarea: 169 - 169 m2
Rum: 6 - 6 st
Bostäder: 1

Energieffektivt och stilrent på södertomt!

Välkommen till Norreholms Trädgårdsstad. Nu fortsätter Byggmästar’n i Skåne byggnationen i det populära området i Södra Sandby. Här planeras nu nästa etapp med 19 energieffektiva och rymliga 2-planshus. Det perfekta boendet för barnfamiljen med 169 kvm fördelat på 6 rok, varav 2 sällskapsrum, 4 sovrum, dubbla badrum och generös tvättstuga. Den moderna och tilltalande arkitekturen signerad mooi arkitekter erbjuder välplanerade kedjehus med trädgård i sydvästläge, förråd och egna bilplatser. Beräknad inflyttning hösten 2024.

Arkitekten beskriver projektet såhär: Idén med husen är att skapa en härlig hemkänsla kring en kärna av de sociala rummen. Kök/matplats och vardagsrum hänger intimt ihop men har genom sina placeringar fått sina egna zoner. Direkt efter den generösa entrén, med en vacker siktlinje rakt ut i trädgården, når man köket. Därefter öppnar vardagsrummet och matplatsen upp mot uteplatsen i sydväst. Genomtänkta och bra fönsterplaceringar ger vackert ljus under hela dagen! Exteriören har ett sobert uttryck med slaget massivt svart tegel, mönstermurning och en markering av entrén med mörkturkosa keramikplattor. En modern arkitektur med ett klassiskt sadeltak.

Förutom ett energieffektivt hus finns också möjlighet att redan från start möjlighet att installera solceller på taket, kamin och laddbox för elbil vid parkeringsplatserna. (Samtliga hus förbereds för kamin samt med tomrör för laddstolpe).

Byggmästar’n i Skåne är ett familjeägt skånskt byggföretag som firar 30 år i branschen i år. I Norreholms Trädgårdsstad har deras ambition varit att skapa ett unikt hem med hållbara och naturliga materialval. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar endast försäljning av tomten. Köparen tecknar i samband med köpekontraktet separat entreprenadavtal med Byggmästar’n i Skåne för nybyggnationen. I detta projekt slipper du betala för byggnadskreditiv under byggprocessen och betalar enbart handpenning motsvarande 20% av tomtpriset vid köp och resterande belopp för tomt och entreprenaden i samband med inflyttning.

Norreholms Trädgårdsstad är ett nybyggt område i direkt anslutning till befintlig bebyggelse. De flesta projekt i närområdet är redan färdigställda och platsen har redan etablerats som ett populärt och uppskattat familjeområde. Frånpris 5 875 000 kr.

Anmäl ditt intresse nu för att inte missa den kommande säljstarten!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Nybyggt Sandra Bower
0708-66 86 43 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Södra Sandby är den näst största tätorten i Lunds kommun och har strax över 6000 invånare. Bebyggelsen på orten utgörs i huvudsak av villaområden och är en attraktiv ort med god service och kommunikationer. Linnebjer är ett naturreservat strax utanför Södra Sandby som till största delen består av skog men utanför skogen öppnar hästbetesmarker upp sig och ger en fantastisk utsikt över fälten mot Flyinge samt sluttningarna mot Kävlingeån. Söder om orten finner du Rögle dammar där man kan fiska från fem olika dammar. Skrylle är vida känt och är ett härligt motions- och rekreationsområde. Här finns bastu och omklädningsrum, elljusspår och motionsslingor från 800 m upp till 10 km.

Många av ortens invånare pendlar med bil till Malmö och Lund men många väljer även att utnyttja länstrafikbussarna som går med täta avgångar. Utbudet av kollektivtrafiken är riktigt bra. En resa till Lunds centrum tar ca 25 minuter.

Södra Sandby har ett centrum som erbjuder det mesta, ett rikligt utbud av diverse butiker, allt från mataffär till pizzeria, frisör och apotek. Även vårdcentral och tandläkare finns på orten. Det finns flera skolor i Södra Sandby, Österskolan F-3, Byskolan F-6, Uggleskolan F-6 och Killebäckskolan 4-9. Killebäckskolan är alltså den enda högstadieskolan i Södra Sandby. Förskolor finns det ett flertal av så barnfamiljen bör inte ha problem med barnomsorg.

När det kommer till hälsa och välmående så har orten ett utbrett och aktivt föreningsliv. De ledande föreningarna inom idrott i byn är Södra Sandby IF och Hardeberga BK. Båda föreningarna driver fotbollsverksamhet men SSIF har även friidrott. Skånes största innebandyförening finns också i byn och heter SödraDal. Förutom fotboll är tennis den stora sporten i byn, som drivs av Södra Sandby TK. Även Jijitsuklubben och cykelklubben drar mycket folk. FK Lyftet heter den friskvårdsförening som har ett gym i byahuset. Gymmet är komplett med fria vikter, styrkemaskiner och spinningcyklar.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.