Trelleborg, Skegrie
Skegrie etapp 2 - kommande projekt
Från: 4 195 000 kr
Till: 4 650 000 kr
Boarea: 81 - 112 m2
Rum: 3 - 4 st

Ett boende som kommer uppskattas av många generationer.

Nu uppför Lernacken etapp 2 i populära Skegrie om totalt 23 äganderätter.
I området finner vi yteffektiva 1 och 1½-plans hus på 81 kvm respektive 112 kvm med anlagd trädgård samt en biluppställningsplats framför huset, med möjlighet till två. Detta är ytterst välplanerade hus som rymmer allt man behöver och med därtill! Lugna gator för lek och umgänge. På gemensamma utomhusytor finns bord och bänkar, lekplats, pergola och grillplats. Bykänslan förstärks av bostadshusens ombonade, men ändå moderna utformning.
Välkommen till ett boende mitt bland Söderslätts böljande rapsfält – allt på bekvämt avstånd från både sandstrand och storstadspuls.
Anmäl ert intresse redan nu!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Nybyggt Margareta Meijer
0768-92 41 25 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Omgivning

Allmänt om området:

Lugnt och trivsamt område på pendingsvänligt läge nära Öresundsregionens större centralorter. Härliga, natursköna omgivningar på ett läge som gör rättvisa åt benämningen "mellan stad och land". Dagis i Skegrie och skola som i dagsläget ger plats till barn i årskurs 1-6. Med områdets ökande popularitet, ligger i planen att bygga ut skolverksamheten ytterligare.

På nära håll finns ett flertal gårdsbutiker, restauranger och caféer som t.ex. Hallongården, Ängavallen och Slättarps gård. Till hav och strand i Kämpinge når du på tio minuters bilväg. Optimalt läge också då du når såväl Vellinge, Höllviken, Trelleborg och Malmö inom 10-15 minuters bilväg.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.