Simrishamn, Simrishamn
Residens Simrishamn
Från: 142 500 kr
Till: 3 575 000 kr
Avgift: 4500 kr - 5885 kr/mån
Boarea: 47.5 - 98.6 m2
Rum: 2 - 3 st
Bostäder: 59

Trygghet, glädje & nya vänner!

Med närhet till både hav och tågstation växer nu livsstilsbostäder för aktiva seniorer fram under namnet Residens Simrishamn. Här erbjuds ett unikt bostadskoncept för den som vill ha ett tryggt och bekvämt boende med det lilla extra. Simrishamn är hjärtat i det natursköna Österlen som erbjuder ett oslagbart utbud av kustnära upplevelser inom konst, mat och kultur. Det kommer att erbjudas större bostadsrätter (55+) och väldisponerade hyresrätter (65+) där du ges möjlighet att hyra ditt boende samtidigt som du får en stor möjlighet att påverka. Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 30 bostadsrätter och den kooperativa hyresföreningen av 29 hyresrätter

Residens Simrishamn är framtaget för dig med utflugna barn, som inte vill ge avkall på kvalitet och önskar ett bekvämt boende med ledorden – trygghet, glädje och gemenskap. I huset planeras sällskapsutrymmen för aktivitet och gemenskap. Det kommer till exempel finnas möjlighet till att nyttja den gemensamma takterrassen där man kommer att kunna bjuda in vännerna till en härlig grillkväll och njuta av den angränsande parken. I det stora, gemensamma och fullt utrustade köket kommer de boende kunna laga mat tillsammans för att sedan samlas i sittgruppen runt den vackra eldstaden. Mötesrum kommer kunna bokas och stora utrymmen kommer vara tillgängliga om du som boende vill samla nära och kära. Tanken är att skapa en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Målsättningen är att ta fram ett efterfrågebaserat serviceutbud. Inslag som planeras är till exempel elbil- och elcykelpool, bibliotek, klubbrum och bovärd som är på plats ett par timmar per dag, måndag till och med söndag. I visionen ingår även ambitionen att erbjuda hushållsnära tjänster och aktiviteter såsom föreläsningar, läsecirkel och träning.

Den Svanenmärkta byggnaden erbjuder ett havsnära boende med ljusa bostäder i genomgående planlösningar. Här kommer du ges en privat sfär i din bostad med möjlighet till socialt umgänge i utrymmen som kommer delas mellan bostadsrättsföreningen och kooperativet.

Anmäl ditt intresse redan nu! Lediga bostadsrätter just nu hittar du i lägenhetslistan längre ner på projektsidan. För lediga bostäder i kooperativet kontakta ansvarig mäklare.

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Lisa Samuelsson
0766-40 29 80 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Simrishamn och Österlen erbjuder ett brett utbud av unika och härliga upplevelser. Här är ett paradis för naturälskare, med gott om vandringsleder i naturen som är nära. Här finns alla aktiviteter, sevärdheter, kaféer, evenemang och boende.
Det finns även ett stort och varierande utbud av olika aktiviteter, mytomspunna och intressanta besöksmål liksom upplevelser för hela familjen.
Populärt att besöka är Stenshuvuds nationalpark, Glimmingehus medeltida borg, Äpplets hus på Kiviks musteri, Autoseum i Simrishamn, Ale stenar i Kåseberga, Scen Österlens sommarmusikaler, Äppelmarknaden i Kivik, Skillinge teater, Ångtåget på Österlen, Jazz under stjärnorna i Brantevik, frukostmöten på hamnplan i Simrishamn. Listan kan göras nästan hur lång som helst… lätt att lockas av det breda aktivitets- och kulturutbud som dukas upp. Här går det att aktivera sig året om. En av Österlens många fördelar är att byarna ligger tätt liksom de små fiskelägena längs kusten. Du kanske hittar ditt egna smultronställe?

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.