Höör, Höör
Blommeröd - Kommande
Boarea: 0 - 0 m2
Rum: 3 - 3 st
Bostäder: 16

Naturvackert inbäddade 1-planshus med närhet till Ringsjön.

Blommeröd som ligger precis intill Ringsjön, är sedan länge känt för sitt arabstuteri och häpnadsväckande omgivningar. Här bereder C4 Hus nu plats för 16 stycken parhus, smart förpackade i lättskött brf-form. Lite som en egen community med naturen och djurlivet ständigt närvarande. Perfekt placerat och med goda kommunikationsvägar som leder till de skånska metropolerna och i hjärtat av den skånska floran och faunan.

Välj mellan tre eller fyra rum och kök på ett plan (det extra rummet mot en tillvalskostnad). Genomtänkta kvadrat för olika generationer och givetvis helt nybyggt från välrenommerade C4 Hus.
Önskar du även gäst wc? Givetvis finns det med som ett eget inredningstillval mot en extra kostnad.

Med närhet till bedårande Bosjökloster och söder om Höör finner man friheten och framtiden i perfekta parhus med egen biluppställningsplats. Med både galanta golfbanor, mountainbike banor och utflyktsmål i detta smått otroliga landskap är vi innerligt stolta över projektet i Blommeröd!

Anmäl ditt intresse redan nu för att vara med på resan till ett nytt boende i omgivningar som förtrollar och förför!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Franchisetagare Jenny Ahlman
0701-43 09 98 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Omgivning

Allmänt om området:

Höörs kommun ligger mitt i Skåne. I den gröna och sköna jordbruksbygden bor de flesta i villa eller på en gård, men det finns också en del hyresrätter och bostadsrätter. Majoriteten av de omkring 16 000 invånarna bor i centralorten Höör.

Höör har anor från 1100-talet och fick sitt uppsving när järnvägen kom till byn i slutet av 1850-talet. Idag stannar både Öresundståg och de lokala pågatågen här, vilket gör att det är lätt och smidigt att ta sig söderut till Lund - Malmö - Köpenhamn och till Kristianstad - Blekinge åt andra hållet. Stenhuggeri har varit viktigt för Höör ända sedan man i slutet av 1000-talet började bryta sten till Lunds domkyrka. Senare har också en omfattande kvarnstenstillverkning skett här.

Kommunen bjuder på frisk luft och grön natur. Av den anledningen skickade man förr i världen lungsjuka patienter hit - här skulle de lufta lungorna och vila upp sig. Det kända Orups sanatorium ser ut som ett slott där det ligger i backen upp mot Höör när man kommer körande på väg 23.

Den som vill gå på konstutställningar, lyssna på musik, se film, dansa och mycket mer kan med fördel göra detta i kommunen. För den som i stället vill idrotta finns Frostavallen men också simhall, idrottshallar, golfbana och ishall att besöka. Eller varför inte packa picknickkorgen och åka till någon badplats, Skånes Djurpark eller till vackra Bosjökloster slott? I Höör finns mycket att upptäcka.

Höör stavades tidigare Hör. De två "ö:na" tillkom 1917 på initiativ av Posten som hade tröttnat på att brev kom fel. Förr skrev man "Här" på brev som sändes lokalt inom en ort i stället för namnet på adressorten. Om avsändaren hade en slarvig handstil kunde detta tolkas som Hör, varför många brev av misstag hamnade i Skåne.

Höör utnämndes våren 2016 till Årets superkommun av tidningen Dagens Samhälle - en utnämning man är stolt över.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.