Malmö, Segevång
Parkstråket
Från: 5 540 000 kr
Till: 6 790 000 kr
Boarea: 115 - 134 m2
Rum: 4 - 5 st
Bostäder: 18

Välkommen på tomtvisning!

Välkommen på tomtvisning av Parkstråket onsdagen den 5:e oktober mellan kl.16-18 på Östra Sjukhusvägen i Sege Park, Malmö. Kom och träffa både projektutvecklare och mäklare som kommer att berätta mer om projektet och försöka svara på eventuella frågor som kanske dykt upp för er längs vägen. Meddela hur många ni kommer, vi bjuder alla på gott tilltugg och dryck. Anmäl dig till visningen senast 30/9 genom att skicka ett mail till osa@vaningen.se

Besök gärna https://www.deromebostad.se/sok-bostad/projekt/parkstraket för mer info.

I Malmös nya stadsdel Sege Park erbjuder Derome nu 18 nyckelfärdiga radhus i två olika storlekar. I den lummiga, uppväxta parken knyts historien till nutiden: här växer träd och växter som förgyllde Malmöbornas vardag redan på 1930-talet, sida vid sida med ett modernt utegym och spännande lekplatser.

Husen i Parkstråket är byggda i två plan och har två olika storlekar. Det mindre huset har en bostadsyta på 115 kvadratmeter, fördelade på fyra rum och kök. Det större huset har ett extra allrum och en bostadsyta på 134 kvadratmeter, fördelade på fem rum och kök.

Arkitekterna bakom Parkstråket har haft en särskild tanke när de designat planlösningen: att ta tillvara på ljuset. På entréplanet öppnar fönsterpartier för solljus och utsikt mot baksidan och uteplatsen. På husens övervåning möts du av en öppen yta, där en fransk balkong och ett högt sittande fönster välkomnar dagsljuset i rummet.

Radhusen i Parkstråket byggs så klimatneutralt som möjligt. Materialen väljs med stor omsorg, och såväl stomme som fasad- och takmaterial består av trä. Hushållselen kommer från solpaneler placerade på taken i söderläge.

Delning och gemenskap är andra nyckelord. Via en fast månadsavgift får du i Sege Park tillgång till allt från bilar och cyklar till odlingslotter, grillar, verktyg, leksaker och samlingslokaler – och förstås en god social sammanhållning.

Från den lugna atmosfären i Sege Park tar dig 10 - 15 minuters cykeltrampande till stadspulsen i centrum. Föredrar du bussen finns en expressbusslinje alldeles i utkanten av parkområdet.

Länk till broschyr: https://issuu.com/deromegruppen/docs/210915_bofakta_parkstr_ket_8db93708626144?fr=sODQ0MzQxODIxNTY

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Louise Frykman
0708-23 09 56 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status
- A1-5 Parkstråket 5 940 000 kr 115 m2 kr/mån Såld
- A3-5 Parkstråket 6 150 000 kr 115 m2 kr/mån Såld
- B1-1 Parkstråket 6 790 000 kr 134 m2 kr/mån Såld

Omgivning

Allmänt om området:

Segevång och Rostorp är delområdena i stadsdelen Kirseberg. Det geografiska läget sträcker sig söder om Lundavägen mellan Inre Ringvägen, Bulltofta och Kirseberg.

Lugnt och vänligt område som är eftertraktat av både yngre och äldre målgrupper samt barnfamiljer. På Rostorp bor man huvudsakligen i villa som byggdes i mitten på 1920-talet. Segevång består mestadels av flerbostadshus i form av bostadsrätter samt ett antal hyresrätter som är byggda på 1960-talet. Det finns även relativt nybyggda hyreslägenheter som förvaltas av MKB.

Stadsdelen erbjuder förskolor. Beijers park, utomhusbadet Segevångsbadet och Malmö-Burlöv golfklubb ligger i området. I närområdet finns även Kirsebergs grundskola, vårdcentral och Bulltofta motionsanläggning. Fitness24Seven finns placerat i området och erbjuder alla träningsentusiaster möjlighet till gymaktiviteter.

Området är beläget nära Inre ringvägen och ansluter därmed med bara några minuters bilfärd till E6 och andra viktiga motorvägar i södra Skåne. Det finns goda bussförbindelser samt cykelvägar till centrala Malmö. Här bor man dessutom inte långt ifrån Värnhemstorget med fenomenala bussförbindelser både för city- och regionaltrafik.

Mindre matbutiker, några pizzarestauranger och kiosker finns i området. Närhet till Värnhemstorget bidrar inte bara med goda kommunikationsmöjligheter utan erbjuder även ett stort utbud av närservice i form av bland annat stora matbutiker, caféer, restauranger med mera. Även Burlöv shoppingcenter ligger inom nära räckhåll till området.

På Segevång består bilparkeringen mestadels av förhyrda parkerings- och garageplatser. Det finns även ett antal parkeringsmöjligheter på gatan som är tidsbegränsade under dagtid.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.