Malmö, Norra Sorgenfri
Industrial House
Från: 1 295 000 kr
Till: 3 995 000 kr
Avgift: 2398 kr - 5882 kr/mån
Boarea: 29 - 106 m2
Rum: 1 - 4 st
Bostäder: 21

Unika centrumvåningar på historisk mark!

På Industrigatan inom Norra Sorgenfri utvecklas historien från forna fabrik till ett modernt boende med industriell karaktär i centrala Malmökvarter. Med fantastiska förutsättningar förädlas fastigheten till unika våningar med tydlig industriklang. Glaspartier som inbringar ljus och det planeras för både västerbalkonger samt egna uteplatser till entréplanets unika loftlägenheter. Takhöjd som tydligt tilltalar.
Designlinje som är skräddarsydd för platsen och fastigheten där arvet från industrialismen transformeras in till boenden för den urbana och medvetna cityindividen.
Personligt, utvalt och minimalistiskt med balanserade kontraster i stadsdel som andas kreativitet och tydliga framtidsvisioner.

Se dokument för preliminära planskisser.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Nybyggt Margareta Meijer
0768-92 41 25 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

De norra delarna av Sorgenfri gör en spännande resa från rå industristad till ett nytt modernt bostadsområde. Här finns idag kulturhistoriskt intressanta byggnader som alla är en viktig del av Malmös utveckling. Dessa ska bevaras och restaureras så att industrihistorian integreras i det nya områdets identitet.

Norra Sorgenfri har genom sitt centrala läge, sin karaktär och sin storlek fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Norra Sorgenfri är ett av Malmös största omvandlingsområden och ett förnyelseområde som är högt prioriterat av Malmö stad. Genom omvandling och förtätning tas många fördelar tillvara, inte minst i termer av god miljö och hållbart samhällsbyggande. Områdets läge och betydelse för Malmö gör att staden i denna planeringsprocess har varit, och även framöver bör vara, drivande och en motor för områdets omvandling och utveckling.

Norra Sorgenfri är centralt beläget som länk mellan centrum och östra Malmö. Flera faktorer påverkar att området anses moget för en omvandling. Dels pågår det utveckling i närliggande områden såsom kvarteret Rönnen och i Värnhemsområdet i stort. Området vid S:t Knut har på senare år blivit högattraktivt för boende.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.