Lund, Brunnshög
Brf Pristagarna
Från: 8 300 000 kr
Till: 10 655 000 kr
Avgift: 6869 kr - 6869 kr/mån
Boarea: 137 - 195 m2
Rum: 5 - 8 st
Bostäder: 13

Bo på bästa läge - i nybyggda Townhouses som alla är helt unika i sitt slag!

Läs gärna mer om projektet på https://pristagarna.se/ Fyra av Sveriges mest namnkunniga arkitekter står bakom arkitekturen och i Brf Pristagarna har inget lämnats åt slumpen, varenda liten detalj i husen är noga genomtänkt. Varje townhouse har privat trädgårdsdel och eget förråd. En del av husen är byggda med uthyrningsdel vilket ger dig som ägare en möjlig flexibel inkomst. Dubbla takhöjder och härliga takterrasser imponerar – här vill man bo!

3 års räntegaranti gäller för BRF Pristagarna - kontakta oss så berättar vi mer!
Stjernplan, som står bakom bostäderna, erbjuder en räntegaranti som innebär att räntehöjningar inte påverkar din månadsavgift. Med garantin garanterar bostadsrättsföreningen – under de tre första åren – skillnaden mellan den aktuella räntan och den ränta som anges för föreningens lån i kostnadskalkylen/ekonomiska planen.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Nybyggt Louise Frykman
0708-23 09 56 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Expansivt område i Östra Lund som med sitt strategiska läge lockar många bostadsköpare. Här får man på betryggande avstånd från innerstadens trafik och buller en lummig och trivsam boendemiljö. Närhet till bland annat Ideon Science Park, Lunds universitet, Lunds Tekniska högskola och många världsledande kunskapsorienterade företag. I området finner man både förskolor och skolor vilket gör området än mer välkomnande för barnfamiljerna. Här bor du på en plats med bra framtidsutsikter nära både natur, stad och bra kommunikationer. Ett attraktivt område för många bostadsköpare runt om i världen.

Kommunikationerna i området är goda. Med närhet till motorvägen, E22:an, kan man på ett snabbt och smidigt sätt ta sig till andra delar av Skåne. Kollektivtrafiken är också bra med både stadsbusslinjer och regionbussar som går i området. I cykelstaden Lund kan du också med lätthet utnyttja de många cykelvägar som länkar området till stadens övriga delar.

De vardagliga bestyren underlättas med Ica på ett par minuters avstånd. Valmöjligheter finns då även Coop, Willys och Lidl ligger i närheten.

Bor man i området så är en av fördelarna just närheten till naturen. Naturreservatet Kungsmarken som ligger i området, mellan Lund och Södra Sandby erbjuder vacker natur. För den golfintresserade finner man intill Kungsmarken en av Sveriges anrikaste golfbanor. Även i Södra Sandby finner man vackert naturområde där man kan njuta av Skrylle naturreservat.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.