Svedala, Klågerup
Brf Solfjädern - Slutsåld
Från: 1 995 000 kr
Till: 2 695 000 kr
Boarea: 86 - 123 m2
Rum: 4 - 4 st
Bostäder: 8

Brf Solfjädern - Perfekta parhus med generösa trädgårdar och högt läge

Precis som en solfjäder breder de ut sig på en fin utsiktshöjd i två förnämliga familjevarianter.
Parhus att tycka om, stiligt uppförda i smart suterräng med både egen trädgårdshärd samt upphöjda terrasser dit solnedgångarna når. I ort med trygg omsorg om barnen och i hyllat nybyggarområde
där familjer redan stormtrivs. Åtta nya familjeliv ryms här i handmurade stenhus med exteriörnyanser såsom varmbeige, cappuchino och kontraster av choklad. Ljusa interiöra materialval och fondsidor som sätter personlig prägel. Öppna sällskapsytor och bra med sovrum såklart.

Med dubbla biluppställningsplatser blir denna palett av parhus lätt till en favorit. Nära både Malmö och Lund och såklart Svedala och med bekvämt pendelläge till Malmö Sturup Airport och hos den lokala pizzerian hittar man också favoritpizzan. Torup och bokskogen verkligt nära i vacker terräng.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Nybyggt Margareta Meijer
0768-92 41 25 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsamt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Här bor man huvudsakligen i villa. Bebyggelsen är blandad, allt från början på seklet till helt nybyggda hus. I Klågerup finns det både grundskola (årskurs 0-9) och förskola. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalité är en av faktorerna som gör att många barnfamiljer gärna flyttar hit. Närheten till Rekreation och avkoppling lockar en del, Bokskogen ligger alldeles runt knuten. Här finns både slingor där man kan promenera eller springa, utegym för de som tycker det är trevligt. Golfaren kanske besöker Bara som ligger någon minut bort, här har man en PGA-bana med hög standard.

Härifrån så tar man sig snabbt och enkelt både till Malmö, Lund samt Staffanstorp och Svedala. En av de stora fördelarna med att bo i Klågerup är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Om man nyttjar kollektivtrafiken så går även den frekvent från Klågerup.

I utkanten av Malmö på vägen mot Klågerup har man ett köpcentrum med en mängd olika butiker, här är även en stormarknad med ett mycket bra utbud. Närheten till Svedala och Staffanstorp gör att många handlar i dessa orter. I byn har man en mindre handlare.

Här bor barnfamiljen tryggt och bra. Var man än bor i Klågerup så har man närhet till skola och barnomsorg. Barnen har sällan långt till bästa kompisen.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.