Vellinge, Höllviken
Brf Havsdoften
Från: 1 395 000 kr
Till: 1 395 000 kr
Boarea: 28 - 28 m2
Rum: 28 - 28 st
Bostäder: 1

Brf Havsdoften - På Höllvikens finaste läge!

Mitt i bykärnan, alldeles där Norra Gyllenbergsvägen mynnar ner mot Öresunds lugna sundslinje växer strax nya våningar upp mot himlen med havet ständigt närvarande.
Kubism och tegel i trevliga näsethem i vänliga Vellinge kommun. Ett fill-in projekt fyllt av perfektionism!

Allt medan huset stiger mot höjden blir havet mer och mer närvarande. Västerbalkonger som längtar ut mot havets vita gäss men med centrum alldeles intill. Ett smått oslagbart microläge givetvis med hiss och attribut för den medvetna människans behov och önskningar. Balkonger och uteplatser som längtar ut mot söderns sol. Egna parkeringar erbjuds.

Högst upp under takåsarna är havsutsikten fullkomligt fenomenal där hela kustlinjen finns i utsiktsspektrat. Näset, när det är som allra bäst!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Avdelningschef Nybyggt Jenny Hylén
0739-62 42 95 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Omgivning

Allmänt om området:

Höllviken är beläget i Vellinge kommun och är största tätort både yt- och befolkningsmässigt i kommunen. Höllviken består i huvudsak av villabebyggelse helt omgiven av charmig tallskog, i centrum med dess restauranger, pubar och handel har vi även en del lägenheter. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge, och i väster mot tätorten Ljunghusen som tar vid på andra sidan kanalen. Falsterbokanalen är även det i sig ett känt riktmärke, här har vi även en hamn med båtplatser för den båt- samt havsintresserade. Hamnen har under de senare åren utvecklas med trevliga restauranger. I norr viken Höllviken, som är en del av Öresund, och i söder bukten Kämpingebukten, som är en del av Östersjön. Den kilometerlånga sandstranden som sträcker sig längs Kämpingebukten är en del av ett trettio hektar stort naturreservat. Kämpingestranden är väldigt populärt under varma sommardagar med sin vita sand och sitt klara vatten. Populärt att besöka för turister samt Malmös invånare för att komma bort från citypulsen. Förutom trevliga Falsterbovägen som är Höllvikens mysiga centrum så har man även ett köpcentrum i form av Toppengallerian. Du har livsmedelsbutiken Toppen som ingår i ICA-kedjan. I köpcentrumet finns biograf vid namn Biohuset, hamburgerrestaurang, apotek, flera klädaffärer, elektronikaffär, parfymeri, blomsterbutik och Systembolag. Höllviken är erkänt duktiga inom sport. Du har fotbollsföreningen BK Höllviken, Höllvikens innebandyförening, Kämpinge gymnastikförening. Andra sporter där intresset är stort är handboll, friidrott, hästridning. Du har utbud av både dagis, förskolor samt grundskolor i Höllviken. Du har tre grundskolor i form av Sandeplanskolan, Stora Hammars skola och Ängdalaskolan. Ljungenskolan i Ljunghusen tar också emot många elever från främst västra Höllviken. De fristående orterna Ljunghusen, Kämpinge, Rängs sand och Räng m.fl. mindre byar har under hela efterkrigstiden ingått i postadressen Höllviken.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.