Kävlinge, Furulund
Kungsgatan
Från: 2 295 000 kr
Till: 3 995 000 kr
Boarea: 52 - 90 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 36

Finliraren i Furulund -Äntligen byggs det nytt nära stationen!

Fina Furulund med närheten till både Lund och Kävlinge ligger riktigt bra till på Skånekartan! Kanske bor du redan på orten och trivs som fisken i vattnet eller så har du kanske rötterna här och längtar hem? Nu äntligen skall det byggas nytt och det i form av förnämliga ägarlägenheter med egen framtagen och skräddarsydd inredningslinje och med fokus på hållbara hem med kvadraten på rätta ställena! Addera där in uteplatser och balkonger som skapar rum mellan ett tryggt liv inne och ett skönt ”häng” mot himmelsdoft och natur på ett svårslaget läge nära Pågatåg i den genuina bykärnan. Bra standard från början med tillvalen inkluderade och med fast pris när du bestämmer dig för en av bostadsrätterna som uppförs med välrenommerad lokal aktör vid byggrodret! Allt från bra tvåor till trevliga treor samt fyror för hela familjen! Allt toppas av gemensam takterrass med fin vy över ett ”grannt” grannskap.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Nybyggt Margareta Meijer
0768-92 41 25 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Omgivning

Allmänt om området:

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun med perfekta förutsättningar för dig som har krav på bland annat närhet till goda kommunikationsmöjligheter, närservice, barnomsorg och natur.

Kommunikationen på orten är god med möjlighet för tågpendling från Kävlinge C med regelbundna avgångar till bland annat Lund, Malmö, Landskrona och Helsingborg. Det planeras utbyggnad av Lommabanan vilket kommer medföra att stationsområdet i Furulund byggs om för att skapa förutsättningar för tågtrafiken och för att skapa ny knutpunkt för tåg- och busstrafik. Bilpendling blir smidig tack vare stora vägar i närheten. Körtid till Lund är ca 15 min och till Malmö ca 25 min.

Barnomsorgen i Furulund är bra med flertalet skolor och förskolor. Skolor i området är Ljungenskolan (F-6) och Lackalänga skola (F-6). Förskolor som finns på orten är Lackalänga förskola, Nya Dala förskola och Ljunggårdens förskola. Högstadieskolor finns närmast i Kävlinge och Löddeköpinge.

I kommunen finns många vackra naturområden att njuta av. Bland annat finns Lackalängaravinen precis i närheten av Furulund.

Föreningslivet är rikt i området. En rad föreningar är verksamma i Furulund, t.ex. Furulunds IK, Furulunds Scoutkår, Furulunds Skytteförening och Furulunds RC-klubb. Badhus hittar du också i Furulund i form av Vikenbadet. Här har du tillgång till bad och träning.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.