Kävlinge, Furulund
Furulund
Från: 1 795 000 kr
Till: 3 195 000 kr
Boarea: 52 - 90 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 2

Missa inte säljstarten av dessa sällsynta bostäder!

Snart säljsläpper vi ett nytt projekt med 36 nybyggda bostadsrätter i omtyckta Furulund, Kävlinge kommun. Perfekt för den som söker ett lättskött boende med bra pendlingsläge till både Malmö och Lund. Fina bostadsrätter där merparten har antingen balkong eller egen terrass. På taket väntar en stor gemensam takterrass. Anmäl ditt intresse redan idag för att vara med från start!

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Margareta Meijer
0768-92 41 25 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun med perfekta förutsättningar för dig som har krav på bland annat närhet till goda kommunikationsmöjligheter, närservice, barnomsorg och natur.

Kommunikationen på orten är god med möjlighet för tågpendling från Kävlinge C med regelbundna avgångar till bland annat Lund, Malmö, Landskrona och Helsingborg. Det planeras utbyggnad av Lommabanan vilket kommer medföra att stationsområdet i Furulund byggs om för att skapa förutsättningar för tågtrafiken och för att skapa ny knutpunkt för tåg- och busstrafik. Bilpendling blir smidig tack vare stora vägar i närheten. Körtid till Lund är ca 15 min och till Malmö ca 25 min.

Barnomsorgen i Furulund är bra med flertalet skolor och förskolor. Skolor i området är Ljungenskolan (F-6) och Lackalänga skola (F-6). Förskolor som finns på orten är Lackalänga förskola, Nya Dala förskola och Ljunggårdens förskola. Högstadieskolor finns närmast i Kävlinge och Löddeköpinge.

Furulund erbjuder god närservice med bland annat matbutik och restauranger.

I kommunen finns många vackra naturområden att njuta av. Bland annat finns Lackalängaravinen precis i närheten av Furulund.

Föreningslivet är rikt i området. En rad föreningar är verksamma i Furulund, t.ex. Furulunds IK, Furulunds Scoutkår, Furulunds Skytteförening och Furulunds RC-klubb. Badhus hittar du också i Furulund i form av Vikenbadet. Här har du tillgång till bad och träning.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.