Sjöbo, Hemmestorps Fure
Brf Talldungen
Från: 2 495 000 kr
Till: 3 495 000 kr
Avgift: 5495 kr - 6995 kr/mån
Boarea: 98 - 126 m2
Rum: 4 - 5 st
Bostäder: 16

Naturnära hem i Hemmestorp

ANMÄL DIG TILL PREMIÄRVISNINGEN DEN 30/9!

Ta chansen och var bland de första som tecknar sig för att få ta del av kampanj om 6 månaders avgiftsfritt.

Här bland skira björkar och ståtliga tallar uppför Skånska Fastigheter sitt största projekt hittills - ett nytt kvarter i Hemmestorp Fure, mellan Veberöd och Blentarp. Det blir totalt 72 bostäder när hela området är färdigställt, med hem för 200+ människor. Varje hushåll uppförs med en komplett solcellsanläggning inklusive växelriktare för ett klimatsmart och ekonomiskt boende. De första boende flyttade in i mars 2023 och området planeras vara färdigställt under 2025.

I området uppförs friliggande villor om 1 plan samt bostadsrätter i två respektive 1,5 plan. Det finns ett stort urval av fina tillval för projektet och ännu kan du göra inredningsval för just ditt hus, samtidigt som du dessutom kan tillträda inom kort. Till varje hus hör ett rymligt förråd samt carport.

Anmäl ditt intresse redan idag så berättar vi mer!

Läs gärna mer på https://www.skanskafastigheter.se/pagende

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Nybyggt Alexandra Bower
0708-66 86 43 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Hemmestorps fure är en småort i Everlövs socken i Sjöbo kommun som ligger mellan tätorterna Blentarp och Veberöd. Området domineras av villor och fritidshus samt vackra omgivningar med mycket växtlighet.

På gångavstånd nås även vackra Kulturens Östarp där du kan uppleva en lantbruksmiljö från 1800-talets mitt, med byggnader, djur och trädgård i ett vackert kulturlandskap. Här finns den fyrlängade korsvirkesgården Gamlegård, som är öppen för besökare under sommarsäsongen. Året runt kan du promenera i området och äta på Östarps gästgivaregård.

Blentarp är omgärdad av den skånska landsbygden och med naturen tätt inpå. I Blentarp ligger två skolor; Storkskolan med förskoleklasser, årskurs 1 till 9 (från 2022 kommer barnen i Blentarp gå 7-9 i Sjöbo) och förskola samt en friskola i den gamla kyrkskolan med årskurs F till 5. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger och ett STF-vandrarhem. Blentarp stoltserar även med en vacker kyrka med anor från 1100-talet med ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. Större föreningar i bygden är Blentarps BK, Blentarps SK. I Blentarp arrangeras genom Henriksdal RF fristående elittävlingar i banhoppning och även dressyr på Rytteriet. Hästnäringen i närområdet är utbredd.

Veberöd är en tätort i Lunds kommun, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot cirka två mil sydöst om Lund. Den är ett populärt samhälle med en familjär anda. Veberöd har inget egentligt centrum men har ändå ett rikligt butiksutbud med såväl matbutiker som specialbutiker. Här finns vårdcentral, apotek, restauranger, pizzerior, bensinstationer, bibliotek, banker, friluftsbad och mycket annat. På orten finns flera kommunala förskolor och även några fristående. Grundskolorna är två till antalet: Idalaskolan som är en F-3-skola samt Svaleboskolan som är en F-9-skola med tillhörande fritidsverksamhet. Tätorten har bra bussförbindelser med främst Lund (via Dalby, LTH, sjukhuset och centralstationen) och Sjöbo, men även med Malmö. Via väg 11 tar du dig snabbt med bil till Dalby - Staffanstorp - Malmö, Sjöbo eller Lund. Närheten till Romeleåsens fina natur, Häckeberga naturreservat, Romeleåsens Golfbana och det barnfamiljsvänliga klimatet gör att många väljer att bosätta sig i Veberöd.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.