Trelleborg, Anderslöv
Anderslöv Etapp 2 - kommande
Från: 1 795 000 kr
Till: 2 495 000 kr
Avgift: 2979 kr - 4640 kr/mån
Boarea: 60 - 97 m2
Rum: 2 - 4 st
Bostäder: 15

Stilrent och välbyggt.

Stilrent och välbyggt på omtyckta Söderslätt! Söder om landsvägen hittar vi den 2:a etappen, perfekt placerat mellan Malmö och Ystad. I gemytlig bymiljö säljstartar vi snart 15 radhus i ett plan. Villakänsla i smart brf-förpackning! Till varje hus hör förråd i direkt anslutning till hemmet samt två parkeringsplatser. I byn finns både skolor, förskolor, handel och ett rikligt föreningsliv. I de totalt tre etapperna som planeras, kommer det att finnas livsglädje och andrum för alla generationer. En lokal byggherre med gott renommé borgar för trygga hem. Från bostaden går du bara över gatan för att komma till Familjens hus, biblioteket och en ny, fin lekplats. Förskola och Väståkraskolan för årskurserna F-9 ligger en kort promenad bort. Byn har goda bussförbindelser och i närbelägna Östra Grevie finns även Pågatåg som med god frekvens tar oss både söderut och norrut – och det är inte långt över sundet till Köpenhamn.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Nybyggt Margareta Meijer
0768-92 41 25 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Från bostaden går du bara över gatan för att komma till Familjens hus, biblioteket och en ny, fin lekplats. Förskola och Väståkraskolan för årskurserna F-9 ligger en kort promenad bort. Förutom de kommunala valen måste föräldrakooperativet Börringebarnen nämnas, ett dagis beläget på Börringeklosters mark och byggnad, en unik miljö för de små att tillbringa sina dagar på. Populär är även Pilens Montessori i Fru Alstad. Här finns dagis samt skola upp till 5:e klass. Denna har mycket gott renommé, även detta är ett föräldrakooperativ. Aktiviteter för barn och ungdomar i och runt Anderslöv är många. Fotboll och ridning står högt upp på listan. Även musik och teater finns för den som detta tilltalar.

Byn har goda bussförbindelser och i närbelägna Östra Grevie finns även Pågatåg som med god frekvens tar oss både söderut och norrut – och det är inte långt över sundet till Köpenhamn. Söder om Anderslöv ligger den skånska slätten och ca 10-15 min med bil når man stränderna i Beddingestrand och Skateholm. Denna unika placering mellan två så olika landskap gör naturupplevelsen extraordinär i ett Skåne där man annars får välja.

Varför vill man bo i Anderslöv?
Anderslöv är en pittoresk by på Söderslätt i framfart. Här byggs nya villor och barnfamiljer flyttar ut från Malmö och de andra större städerna. Det bra pendlingsavståndet till såväl Malmö, Lund, Trelleborg samt Köpenhamn och närheten till Sturup lockar många. Byn är en genuin by med bl.a. kyrka och Gästis från den gamla tiden och modern service såsom dagis, skola, vårdcentral, tandläkare och affärer. Även gym, järnhandel och apotek.

Avstånd: 3 mil Malmö, 2 mil Trelleborg, 3 mil Ystad, 3,5 mil Lund, 1,4 mil till Sturups flygplats

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.