Burlöv, Åkarp
Brf Åkarps Ängslycka etapp 2- Slutsålt
Från: 1 945 000 kr
Till: 2 445 000 kr
Boarea: 77 - 112 m2
Rum: 3 - 4 st
Bostäder: 11

Nytt och modernt boende i Åkarp

Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.

I denna grönskande miljö finns sedan tidigare första etappen med totalt 31 bostadsrätter som alla är slutsålda. I etapp två planerar vi för elva bostadsrätter mellan 77 och 112 kvm i radhus- och parhusutförande. Båda etapperna kommer att ingå i samma bostadsrättsförening. Preliminär inflyttning kvartal 3 2020.

Läs gärna mer om projektet på Götenehus hemsida: https://www.gotenehus.se/bostadsprojekt/planerade/skane/akarpsangslycka2/

Informationsmöte
Ett informationsmöte inför säljstarten hålls onsdagen den 10 april kl 19:00 på Våningen & Villans kontor på Mariedalsvägen 45 i Malmö. Vi finns på plats tillsammans med Sparbanken Skåne samt Svenska Kakel som informerar om sina produkter och tillvalen i projektet.
Startskottet för att kunna reservera och boka sker sedan på torsdagen den 11 april kl 09:00.
Anmäl att du kommer till informationsmötet senast den 8 april till nybyggt@vaningen.se. Antalet platser är begränsade. Vi bjuder på fika!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Omgivning

Allmänt om området:

Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.

Bebyggelsen är blandad - allt från 1800-talsvillor till nybyggda. Villor och radhus dominerar, men det finns också en del lägenheter.

Åkarp - som ligger i Burlövs kommun - erbjuder både grundskolor (F-9) och flera förskolor vilket är en bidragande faktor till att barnfamiljer gärna flyttar hit. De utmärkta kommunikationerna är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än tio minuter når man Malmö och Lund med pågatåg. Man kan också sitta kvar på tåget och resa vidare till Kastrup och Köpenhamn - eller norrut mot Eslöv och Kristianstad. Åkarp har också utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund.

Inom kommunen finns det bland annat badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar samt folkhögskolan Hvilan som startade 1868 och är Sveriges äldsta folkhögskola. I de centrala delarna av Åkarp finns det matbutik, pizzeria, frisörer, etc. Vill man shoppa tar man sig till det närbelägna köpcentrumet Burlöv Center som har ett 70-tal butiker och restauranger.

Under sommarhalvåret sätter man sig enkelt på cykeln för att nå Lomma som inbjuder till härligt strandliv. Man kan också passa på att stanna till i den gröna oasen Alnarpsparken som bjuder på spännande växtlighet från all världens hörn. Parken är ett härligt utflyktsmål för picknick och lek - eller varför inte bara strosa omkring och njuta av atmosfären i den fina parken.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.