Skurup, Abbekås
Abbekås
Från: 2 595 000 kr
Till: 3 095 000 kr
Avgift: 5900 kr - 6200 kr/mån
Boarea: 117 - 135 m2
Rum: 4 - 4 st
Bostäder: 34

Nybyggda hus på den skånska sydkusten!

I mysiga Abbekås med magisk utsikt över den skånska slätten ges det nu en fin möjlighet att förvärva ett nyproducerat bostadsrättshus. Husen har tagits fram med hänsyn till naturen och byn som helhet och blir på så vis en väldigt naturlig förlängning av den befintliga byn. Bostäderna inom fastighetsbeteckningen Örmölla 26:15 i Abbekås utvecklas av Södra Utvecklings AB tillsammans med Byggnadsfirman Otto Magnusson AB. Med nästan ett århundrade av erfarenheter som byggmästare att luta sig på planerar Byggnadsfirman Otto Magnusson tillsammans med sin partner att bygga totalt 34 bostäder i Abbekås, ett samhälle som från början är ett fiskeläge på Skånes sydkust mellan Ystad och Trelleborg. Med detta brf-projektet vill vi skapa en ny del av Abbekås, ett område som hyllar den klassiska skånelängan, men i en modern tappning. Vi vill skapa ett familjevänligt område där man har nära till hav, natur och bykänsla, men samtidigt finns staden runt hörnet.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Nybyggt Margareta Meijer
0768-92 41 25 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status

Omgivning

Allmänt om området:

Abbekås är ett gammalt fiskeläge där fiskeskutorna puttrar in med nyfångad fisk tidigt om morgnarna och där du har möjlighet att köpa alldeles nyfångad fisk. Färskare än så går inte att få. Orten lever upp dubbelt under vår skånska vår och sommar med turister som vill njuta av havet, de fina stränderna och frisk luft.

Abbekås har en fin golfklubb som är vida känd och som inte behöver någon ytterligare presentation. Ystad, Trelleborg och Malmö ligger inte längre bort än upp till en halvtimmes bilfärd. Bron till Köpenhamn ligger i anslutning till Malmös yttre ring. Sturups flygplats ligger inom ca 15 min bilfärd.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.