Brf Daggkåpan
Från: 4 195 000 kr
Till: 4 945 000 kr
Avgift: 5672 kr - 5672 kr/mån
Boarea: 152 - 152 m2
Rum: 6 - 6 st
Bostäder: 18

Aktivt livsnjut

I Brf Daggkåpan i Ranagård finns möjlighet till det bekymmersfria livet. Ranagård är ett helt nytt område som byggs intill Gamla Tylösandsvägen och gränsar till Albinsro och Halmstad Golfklubb. Här skapas ett ett trivsamt område där barn tassar över till grannkompisen via stenbelagda gångar, familjer träffas på det belysta trädäcket för gemensamma festligheter eller bara njuter i den egna trädgården omgiven av grönska med förråd i furu och sedumtak.

Brf Daggkåpan är välkomponerad i naturliga material med prunkande grön innergård. Mareld Landskapsarkitekter har skapat en genomtänkt utomhusmiljö som bygger på säsong, gemenskap och kvalitetstid. Här njuter du och familjen av ett aktivt liv som uppmuntrar tillsammansaktiviteter, lekar och tillgänglighet. Med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation finns valet mellan stadskärna och kustnära lantliv. I Ranagård finns mycket att upptäcka som gör livet lite mer njutfullt.

Byggnation av Brf Daggkåpan är nu i slutfasen och din nya bostad står redo för inflyttning redan i sommar! Gör din intresseanmälan för att få mer information om projektet och försäljningsprocessen.

FUNKTIONELLA OCH TRIVSAMMA BOSTÄDER
Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till interiören. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet.

Bostäderna kommer att lämnas över nyckelfärdiga, det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt – som familj och fritidsintressen. Det innebär ett modernt och bekvämt boende som ger en känsla av eget ägande, det är bara att flytta in!

OMRÅDET
I Brf Daggkåpan bor du med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation. Golfa, bada, kitesurfa eller shoppa – dina favoritaktiviteter finns inom räckhåll. Halmstad centrum, med goda pendlarmöjligheter, når du med cykel på en kvart och Tylösand på bara några minuter.

ERBJUDANDE
För att du ska känna dig trygg i ditt köp erbjuds ett bidrag för att garantera att ökade räntekostnader inte skall påverka månadsavgiften under föreningens första tre år. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer om Brf Daggkåpan här: https://www.ekebladbostad.se/daggkapan/

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Avdelningschef Nybyggt Jenny Hylén
0739-62 42 95 Mejla mig

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Lägenhetsnr Adress Pris Boarea Avgift Rum Status
06 Brf Daggkåpan 4 495 000 kr 152 m2 5672 kr/mån 6 Såld
15 Brf Daggkåpan 4 295 000 kr 152 m2 5672 kr/mån 6 Såld

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.