Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
1 795 000 kr
Avgift: 4 767 kr
inkl värme och VA.
Boarea: 88 m2
Rum: 2
Hiss: Nej
 

Ansvarig mäklare.

Mäklarassistent - Tjänstledig Francine Wind
0707-87 99 77 francine@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

2

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

1103

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Förening

Namn:

Brf Industrial Corner

Organisationsnummer:

769633-5830

Allmänt om föreningen:

Brf Industrial Corner är en bostadsrättsförening i Malmö. Föreningen bildades år 2016. Föreningens byggnad färdigställdes 2018 och föreningen äger marken. Ett flerbostadshus i fem våningar.

Bostadsrättsföreningen har genom nybyggnad uppfört ett flerbostadshus med 54 bostadsrättslägenheter (varav 10 är bokaler) och 1 lokal på fastigheten Malmö Grytan 1. Föreningen har tecknat avtal med Sunfleet om bilpool i 10 år vilket innebär att föreningen är del av en bilpool. En fast månadsavgift utgår per lägenhet samt en avgift vid nyttjande av bil. På föreningens innergård finns ett gemensamt miljöhus samt uppställningsplats och servicestation för cyklar.

Föreningen har ett gemensamt tecknat abonnemang för el. Individuell mätning finns i varje lägenhet och bostadsrättshavarna betalar för sin egen förbrukning.

Äger föreningen marken:

JA

Parkering/garage:

Hcp och bilpoolsplats finns i föreningen. Det finns möjlighet att hyra p-plats genom Aimo Park (sammanlagt 25 platser) i garage intill innergården. Kostnad 450 kr/mån. Det finns också 9 besöks p-platser (betalas av användaren). För mer information: https://www.aimopark.se/sv-se/cities/malm%C3%B6/industrigatan-17/.

Bredband/TV:

Fiberanslutning till fastigheten, internt kopparnät till varje lägenhet. Bredband via Öretel. https://oretel.se/. Bredband/bilpool tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 225 kr/mån på månadsavin. Kabel-TV tecknas själv av lägenhetsinnehavaren.

Renoveringar:

Nybyggd fastighet som färdigställdes 2018. Finns inga större planerande renoveringar.

Ekonomi:

Finns inga planerande avgiftsförändringar i dagsläget.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Omgivning

Allmänt om området:

De norra delarna av Sorgenfri gör en spännande resa från rå industristad till ett nytt modernt bostadsområde. Här finns idag kulturhistoriskt intressanta byggnader som alla är en viktig del av Malmös utveckling. Dessa ska bevaras och restaureras så att industrihistorian integreras i det nya områdets identitet.

Norra Sorgenfri har genom sitt centrala läge, sin karaktär och sin storlek fantastiska utvecklingsmöjligheter.

Norra Sorgenfri är ett av Malmös största omvandlingsområden och ett förnyelseområde som är högt prioriterat av Malmö stad. Genom omvandling och förtätning tas många fördelar tillvara, inte minst i termer av god miljö och hållbart samhällsbyggande. Områdets läge och betydelse för Malmö gör att staden i denna planeringsprocess har varit, och även framöver bör vara, drivande och en motor för områdets omvandling och utveckling.

Norra Sorgenfri är centralt beläget som länk mellan centrum och östra Malmö. Flera faktorer påverkar att området anses moget för en omvandling. Dels pågår det utveckling i närliggande områden såsom kvarteret Rönnen och i Värnhemsområdet i stort. Området vid S:t Knut har på senare år blivit högattraktivt för boende.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.